Home Te Koop Appartement 1500 Halle
Melkerijstraat 11-33
Kaart

Melkerijstraat 11-33

1500 Halle Appartement Te Koop
120 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek dit recent duplex appartement te koop, perfect gelegen en met een oppervlakte van maar liefst 120 vierkante meter. Dit ruime en lichte pand valt op door zijn kwalitatieve afwerking. Bij binnenkomst verwelkomt de hal je, die naadloos overgaat in een gezellige woonkamer van 30 vierkante meter. De woning beschikt daarnaast over een keuken, voorzien van een aangrenzende bergruimte en een gastentoilet. Bovendien accentueert het riante terras de royale leefruimte.

De bovenverdieping is te bereiken via een fraaie trap die naar de nachthal leidt. Hier vind je drie comfortabele slaapkamers. De eerste slaapkamer van 20 vierkante meter heeft een eigen douchekamer voor extra comfort. De twee andere kamers zijn respectievelijk 13 en 10 vierkante meter groot. Daarnaast is er op deze verdieping nog een afzonderlijke badkamer en een extra toilet.

Buiten de standaard bergruimte profiteert deze woning ook van een extra kelder, ideaal voor wie houdt van orde en organisatie. Komt u met de auto? Geen zorgen, er is een mogelijkheid om een parkeerplaats aan te kopen.

Het appartement is goed onderhouden waarbij elektriciteit conform is, asbestveilig en bovendien profiteert het van een gunstig EPC. Opgetrokken in 2019, bevindt dit appartement zich in een kleinschalig gebouw dat uitgerust is met een lift voor uw gemak.

Geniet ten slotte van het zeldzame uitzicht en ervaar de voordelen van wonen in het centrum, dichtbij het station. Dit duplex appartement biedt een unieke kans om comfortabel en modern te wonen.

* * *

Melkerijstraat 11-33 - 1500 Halle - Omschrijving Recent, ruim duplex appartement te koop Zeer goed gelegen duplex appartment te koop van 120 m². Kenmerkend voor dit ruime pand zijn de kwalitatieve afwerkingsgraad en de lichtinval. Indeling: hal, woonkamer (30 m²), keuken met aansluitend bergruimte, toilet, ruim terras, trap naar verdieping, nachthal, slaapkamer 1 (20 m²) met aansluitend douchekamer, slaapkamer 2 (13 m²), slaapkamer 3 (10 m²), badkamer en afzonderlijk toilet. Dit appartement beschikt over een extra kelder. Er is tevens de mogelijkheid om een parkeerplaats aan te kopen. Het uitzicht en de centrale ligging nabij het station zijn zeker en vast extra troeven. Elektriciteit is conform, asbestveilig, gunstig EPC. Gelegen in kleinschalig appartementsgebouw (bouwjaar 2019). Het gebouw is voorzien van een lift.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 365.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2019
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
1Z5ZS2OK0IO8
Makelaar Code
RS/0023/TK/03/2024
EPC Waarde
149 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240320-0003181214-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€365.000 / Woonkantoor
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com