Home Appartement 1500 Halle
Minderbroedersstraat 3-2-2
Kaart

Minderbroedersstraat 3-2-2

1500 Halle Appartement
73 m² wonen
€245.000

Ontdek de charme van dit modern duplex appartement, prachtig gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden gebouw in het levendige hart van Halle. Dit huis biedt het beste van stedelijk comfort en lifestyle met alle ruimte die je nodig hebt om te ontspannen, entertainen en genieten van het leven.

Betreed een lichte en uitnodigende woon- en eetkamer, baad in natuurlijk zonlicht, waarbij de ruimte ademt en uitnodigt tot gezellig samenzijn. Koken wordt een waar plezier in de moderne open keuken, uitgerust met topklasse apparatuur om al jouw culinaire creaties tot leven te brengen.

Wat betreft de slaapaccommodaties, er zijn twee gezellige slaapkamers, perfect om tot rust te komen na een drukke dag. De badkamer, voorzien van de nodige moderne gemakken, biedt zowel comfort als functionaliteit.

Praktische extra's zoals een kleine kelder, een efficiënte ketel van 2022, en conformele elektriciteit maken de woning compleet. Daarbij is er ook een gunstige EPC B score, wat wijst op energiezuinig wonen.

Qua locatie kan het niet beter: midden in het pulserende Halle met al zijn stadsvoorzieningen letterlijk om de hoek. Laat je onderdompelen in de stadssfeer met talrijke gezellige cafés, restaurants, winkels en culturele hotspots op loopafstand. Het openbaar vervoer en belangrijke verbindingswegen liggen vlakbij, wat zorgt voor een excellente bereikbaarheid van zowel de rest van de stad als daarbuiten.

Bijkomende voordelen: geen maandelijkse extra kosten en geen renovatieverplichtingen.

Wil je meer weten? Neem contact op met ons team voor aanvullende informatie.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Minderbroedersstraat 3-2-2 - 1500 Halle - Welkom bij dit charmante duplex appartement, gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden gebouw, midden in het bruisende centrum van Halle. Deze woning biedt een perfecte combinatie van modern comfort en stedelijke levensstijl, met een ruime woonkamer, een open keuken, twee gezellige slaapkamers en een badkamer.

Kenmerken:
Ruime Woonkamer en Eetkamer: De woonkamer en eetkamer zijn doordrenkt met natuurlijk licht en bieden voldoende ruimte voor ontspanning en entertainment.
Open Keuken: De moderne open keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt een perfecte setting voor culinaire creaties en gezellige maaltijden.
Twee Slaapkamers: Op de verdieping vindt u twee comfortabele slaapkamers, ideaal voor rustige nachten en verkwikkende slaap.
Badkamer: De badkamer is voorzien van moderne voorzieningen en biedt zowel comfort als functionaliteit.
Kleine kelder beschikbaar. Hoog rendementsketel van 2022. Elektriciteit conform. Gunstige EPC B.

Locatie:
Dit prachtige appartement is ideaal gelegen in het hart van Halle, met alle voorzieningen binnen handbereik. Geniet van de levendige sfeer van de stad, met gezellige cafés, restaurants, winkels en culturele attracties op loopafstand. Bovendien biedt de nabijheid van openbaar vervoer en belangrijke verbindingswegen een uitstekende bereikbaarheid naar andere delen van de stad en daarbuiten.

Geen bijkomende maandelijkse lasten.
Geen renovatieplicht van toepassing.

Ons team staat u graag te woord voor meer inlichtingen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Kadastraal Inkomen
€ 777
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2004
Bewoonbare oppervlakte
73 m2
Referentie
ROWITW59NCVN
EPC Waarde
188 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20200609-0002279268-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€245.000 / ERA Innova
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com