Kaart

Werlstraat 2

1500 Halle Appartement Te Koop
62 m² wonen
1 slaapkamers

Residentie Asteria, gelegen in het Elisa-park project, biedt een prachtige woonomgeving omringd door groen, maar toch dichtbij alle nodige voorzieningen. De assistentiewoningen bieden een aangenaam wooncomfort met ruime leefterrassen. Bewoners kunnen zelfstandig wonen of gebruik maken van de vele aangeboden diensten. Deze diensten omvatten een noodoproepsysteem en branddetectie, onderhoud van de gemeenschappelijke tuin, woningverzekering, en een reeks basisdienstverleningen zoals 24-uurs noodinterventie, kleine huisreparaties, medicatiebedeling op aanvraag, hulp bij sociale en administratieve formaliteiten, en crisis- en overbruggingszorg.

De gelijkvloerse assistentiewoning heeft een oppervlakte van 56m² met een terras van 6.8m². Verlichting, gordijnen en schilderwerken zijn inbegrepen in de prijs, evenals een kelder en parkeerplaats. Bovendien genieten kopers van een dubbel fiscaal voordeel: ze betalen slechts 12% BTW en geen onroerende voorheffing.

De woning beschikt over een keuken met vinyl vloeren, oven, dubbele gootsteen, dampkap, koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat en eethoek. De woonkamer heeft vinyl vloeren, ingebouwde kasten en toegang tot het terras. De badkamer is betegeld en uitgerust met een WC, douche, meubel, muurtegels en lavabo. De slaapkamer heeft vinyl vloeren, ingebouwde kasten, automatische zonnewering en een ingebouwde studeerhoek. Het terras van 6,8m² is betegeld en heeft automatische zonnewering.

Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op via 02/897.70.00.

* * *

Werlstraat 2 - 1500 Halle - Residentie Asteria is gelegen in het project Elisa-park. Een prachtige locatie, rustig in het groen en toch alles bij de hand. Iedere assistentiewoning biedt een aangenaam wooncomfort en een zeer ruim leefterras. Elke bewoner kan er volledig zelfstandig wonen of gebruik maken van de vele voorziene diensten.Inbegrepen in de prijs ( nood oproepsysteem en branddetectie, gebruik en onderhoud gemeenschappelijke tuin, verzekering woning, organisatie van de aanvullende diensten) en basisdienstverlening (24/24u interventie in geval van nood, kleine herstellingen binnenshuis, medicatie bedeling op vraag, hulp bij sociale en administratieve formaliteiten, garantie organisatie crisis zorg en overbruggingszorg (met uitzondering van de reële kosten van die zorg))
Deze assistentiewoning (gelegen op het gelijkvloers) beschikt over een oppervlakte van 56m² met een terras van 6.8m². Verlichting, gordijnen en schilderwerken zijn inbegrepen in de prijs.Er is ook een kelder en een parking inbegrepen in de prijs.
Bij aankoop van een assistentiewoning geniet u van een dubbel fiscaal voordeel : u betaalt slechts 12% BTW en u betaalt geen onroerende voorheffing. EPC: 117
Te bezoeken! 02/897.70.00Gelijkvloers

Keuken ( vinyl , oven, dubbele gootsteen, dampkap, frigo, vaatwasmachine, keramische kookplaat, eethoek )

Living ( vinyl , terras, ingebouwde kasten )

Badkamer ( tegels , WC, douche, meubel, muurtegels, lavabo )

Slaapkamer ( vinyl , Ingebouwde kast, automatische zonnewering, ingebouwde studiehoek )

Terras Oppervlakte: 6,8m² ( tegels , automatische zonnewering )



Gelijkvloers

Keuken ( vinyl , oven, dubbele gootsteen, dampkap, frigo, vaatwasmachine, keramische kookplaat, eethoek )

Living ( vinyl , terras, ingebouwde kasten )

Badkamer ( tegels , WC, douche, meubel, muurtegels, lavabo )

Slaapkamer ( vinyl , Ingebouwde kast, automatische zonnewering, ingebouwde studiehoek )

Terras Oppervlakte: 6,8m² ( tegels , automatische zonnewering )

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 335.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2019
Bewoonbare oppervlakte
62 m2
Referentie
DOEUJORD3KLW
Makelaar Code
10900
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
29 Apr 2024
€335.000 / Multimmo
15 Apr 2024
€304.560 / Multimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com