Home Te Koop Appartement 9220 Hamme
Clement Rottiersstraat 32
Kaart

Clement Rottiersstraat 32

9220 Hamme Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Dit instapklare appartement op een uitstekende locatie is de perfecte balans tussen rust en stadsleven. Het ligt in een zeer rustige, doodlopende straat, maar toch op korte afstand van het bruisende stadscentrum van Hamme. Het ruime en lichte appartement verwelkomt u met een royale inkomhal voorzien van een gastentoilet en praktische bergruimte. De open keuken vloeit naadloos over in de lichtrijke leefruimte en is uitgerust met moderne voorzieningen zoals een keramische kookplaat, oven, microgolfoven, afwasmachine, koelkast en diepvriezer. Het handige keukeneiland voegt een praktische toets toe aan de ruimte. Een groot schuifraam brengt u naar het ruime zonneterras van 43 m², ideaal voor zomerbarbecues of om gewoon te genieten van de zon. Met twee slaapkamers en een badkamer met een ruime douche en dubbele wastafel, biedt dit appartement u alle comfort. Twee ruime garageboxen zijn beschikbaar voor aankoop in het gebouw, elk met elektriciteit en watervoorziening. Neem contact op via 03 283 85 85 of info@maisonceline.be en ontdek dit appartement met een ruim zonnig terras. Het appartement heeft een P-score van B, een G-score van B, een EPC van 128 kWh/(m² jaar) en de elektriciteit is conform.

* * *

Clement Rottiersstraat 32 - 9220 Hamme - Dit instapklare appartement is gelegen op een top locatie, in een zeer rustige, doodlopende straat, maar toch op een boogscheut van het stadscentrum van Hamme.
De indeling is als volgt:
Via een ruime inkomhal met het gastentoilet en een praktische bergruimte heeft u toegang tot een lichtrijke leefruimte met open keuken. De keuken bevat een keramische kookplaat, oven, microgolfoven, afwasmachine, ijskast en een diepvriezer. Verder is deze afgewerkt met een praktisch keukeneiland.
Via een groot schuifraam heeft u toegang tot een zonnig terras van maar liefst 43 m².
Verder is het appartement voorzien van 2 slaapkamers en een badkamer met een ruime douche en een dubbele lavabo.
In het appartementsgebouw bevinden zich 2 grote garageboxen, deze kunnen aangekocht worden aan € 25.000 per garagebox. Er is elektriciteit en watervoorziening.
Benieuwd naar dit appartement met zeer ruim en zonnig terras? Maak een afspraak via 03 283 85 85 of info@maisonceline.be
P-score: B / G-score: B / EPC: 128 kWh/(m² jaar) / Elektriciteit: conform

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
N4VYNRHQDLEY
Makelaar Code
21196
Prijs Geschiedenis
04 Mar 2024
€249.000 / Maison Celine
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com