Kaart

9220 Hamme Appartement Te Koop

Als je op zoek bent naar een ruim en licht, kwalitatief afgewerkt appartement in het centrum van Hamme, dan is dit precies wat je nodig hebt. Met een bewoonbare oppervlakte van 130 m², verdeeld over één verdieping, is dit appartement uniek in zijn soort. Het bevindt zich op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw, dat is voorzien van een lift en bovendien gunstig en veilig is gelegen.

Binnenin vloeit de natuurlijke lichtinval rijkelijk binnen in de leefruimte via het parket. De keuken is hoogwaardig afgewerkt en grenst aan een mooi terras - perfect om te ontspannen na het diner. Naast de keuken bevindt zich een ruime doorloopberging die ook toegang geeft tot de nachthal, wat het uitladen van boodschappen veel makkelijker maakt.

De badkamer straalt een gevoel van luxe uit dankzij de ruime inloopdouche. Er zijn in totaal drie slaapkamers, waarvan één met een directe toegang tot een ander terras. De andere twee slaapkamers zijn verrassend groot.

Extra bergruimte is inbegrepen in de prijs, met een opslagruimte in de kelderverdieping. Extra voordelen van dit uitzonderlijke appartement zijn het zeer gunstige EPC, de rolstoeltoegankelijkheid en de mogelijkheid om het huurcontract voor de garage over te nemen.

Maak vandaag nog een afspraak via 052/41.41.94 en vermeld referentie 5002. Grijp je kans om dit unieke appartement te bezichtigen en maak van deze ruime, lichtrijke woning je nieuwe thuis in het hart van Hamme.

* * *

Dit appartement ligt verdeeld over één en hetzelfde verdiep, wat met een bewoonbare oppervlakte van 130 m² uitzonderlijk is. Het is voorzien van een lift en is heel gunstig en veilig gelegen op de 2de verdieping van een kleinschalig gebouw in het centrum van Hamme. Het beschikt over een lichtrijke leefruimte voorzien van parket, een hoogwaardig afgewerkte keuken met aansluitend een terras en een ruime doorloopberging die eveneens toegang geeft op de nachthal (wat het uitladen van boodschappen makkelijk maakt). Daarnaast is er een badkamer met een ruime inloopdouche, 1 slaapkamer met aansluitend een terras en nog 2 heel grote slaapkamers. Verder is ook nog in de kelderverdieping een extra berging mee in de prijs voorzien.Extra troeven: zeer gunstig EPC, rolstoeltoegankelijk en mogelijkheid overname van het huurcontract voor de garage.Bel vandaag voor uw afspraak op 052/41.41.94referentie: 5002

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
Y9A8BEO3G5G9
Makelaar Code
5002CCC
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€269.000 / Rossiers en De Ridder
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com