Home Te Koop Appartement 9220 Hamme
Loystraat 52-bus-A11
Kaart

Loystraat 52-bus-A11

9220 Hamme Appartement Te Koop
116 m² wonen
3 slaapkamers

Op zoek naar een droomappartement? In de Loystraat in Hamme staat uw nieuwe thuis, een energiezuinig BEN-appartement met een oppervlakte van 116 vierkante meter.

Dit prachtige nieuwbouwappartement, gelegen op zowel de eerste als tweede verdieping, telt drie ruime slaapkamers en twee comfortabele badkamers. Geniet van de open woonruimte die naadloos aansluit op de volledig ingerichte keuken. Daarnaast heeft dit appartement niet één, maar twee terrassen waar u in alle rust kunt genieten. Het appartement is verder voorzien van twee handige bergingen en een apart toilet.

Bovendien is duurzaamheid echt een troef in dit appartement. Met een E-peil van 30, zonnepanelen op het dak, geothermische verwarming en vloerverwarming toont het zijn groene karakter. Het buitenschrijnwerk is uitgerust met hoogrendementsglas, wat zorgt voor een optimale isolatie.

Dit appartement bevindt zich ook op een perfecte locatie, met winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. Het ligt in project De Loy, een autoluwe en kindvriendelijke buurt. Het woonerf is exclusief voor bewoners, wat zorgt voor een oase van veiligheid en rust.

Het kopen van een ondergrondse staanplaats is verplicht vanaf €21.900 en er is ook de mogelijkheid tot aankoop van een extra ondergrondse kelderberging voor €7,500. De afwerking van de verlichting, bevloering en borstwering van het terras wordt bepaald door de ontwerper om de gelijkvormigheid van het gebouw te garanderen. De terrassen worden afgewerkt met tropisch hardhout.

Droomt u al weg? Neem dan snel contact op en ontdek zelf alle voordelen van het nieuwbouwproject De Loy in Hamme. We helpen u graag verder met al uw vragen.

* * *

Loystraat 52-bus-A11 - 9220 Hamme - Het appartement (116m²) is gelegen op de eerste en tweede verdieping en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Indeling:
- toilet
- ruime woonkamer met open ingerichte keuken
- 2 bergingen
- 3 slaapkamers
- 2 badkamers
- 2 terrassen

Troeven:
- BEN-appartement, met E-peil 30
- buitenschrijnwerk met hoogrendementsglas (K-waarde 1.1)
- geothermische verwarming
- vloerverwarming
- centrale ligging: winkels, scholen en openbaar vervoer vlot bereikbaar
- voorzien van zonnepanelen

Diversen:
- ondergrondse staanplaats verplicht mee aan te kopen (vanaf 21.900 euro)
- de verlichting, bevloering en de borstwering van het terras zal bepaald worden door de ontwerper om de gelijkvormigheid van het gebouw te garanderen.
- De vloerafwerking van de terrassen wordt uitgevoerd in tropisch hardhout.
- Mogelijkheid tot aankoop ondergrondse kelderberging (7.500 euro)

Het project De Loy is gelegen in een autoluwe en kindvriendelijke omgeving. Het woonerf is afgesloten en enkel toegankelijk voor bewoners.

Wordt dit appartement dat te koop staat in de Loystraat in Hamme uw droomappartement? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen u graag verder met al uw vragen omtrent het nieuwbouwproject De Loy in Hamme.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 345.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
116 m2
Referentie
-N0PWDL54OXH
Makelaar Code
138717
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€345.000 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com