Home Te Koop Appartement 9220 Hamme
Loystraat 52-bus-21
Kaart

Loystraat 52-bus-21

9220 Hamme Appartement Te Koop
116 m² wonen
3 slaapkamers

Zoek je een ruim en energiezuinig appartement in het hart van Hamme? Dan is dit appartement in de Loystraat mogelijk jouw droomwoning! Met een oppervlakte van 116m², gelegen op de tweede verdieping, biedt dit appartement je alle comfort en ruimte die je nodig hebt.

Eenmaal over de drempel word je verwelkomd door een royale woonkamer met een open keuken, volledig uitgerust om al je culinaire creaties te realiseren. Een praktische berging biedt extra opslagruimte. De woning beschikt verder over drie sfeervolle slaapkamers, een mooi afgewerkte badkamer en een aparte douchekamer.

Het terras van 20m², georiënteerd op het zuidoosten, is de kers op de taart. Hier kun je genieten van de zonnestralen terwijl je uitkijkt over de rustige buurt.

Het appartement heeft een E-peil van 30 en is dus een BEN-appartement (bijna energieneutraal). Dankzij hoogrendementsglas en geothermische vloerverwarming bespaar je niet alleen op je energiefactuur, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

De locatie is slechts een van de vele troeven van dit appartement. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich allemaal op wandelafstand. Ondanks deze centrale ligging, vind je het appartement terug in een autoluwe en kindvriendelijke woonerf, enkel toegankelijk voor de bewoners.

Het appartement wordt verkocht met een verplichte ondergrondse parkeerplaats (vanaf 21.900 euro). Optioneel kan je ook een ondergrondse kelderberging aanschaffen (7.500 euro). Het ontwerp van de verlichting, vloeren en borstwering van het terras zijn in handen van de ontwerper om de uniformiteit van het gebouw te waarborgen. De terrasvloer wordt afgewerkt met tropisch hardhout.

Wordt dit jouw droomappartement in Hamme? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie over nieuwbouwproject De Loy. We beantwoorden graag al je vragen en helpen je met plezier verder.

* * *

Loystraat 52-bus-21 - 9220 Hamme - Het appartement (116m²) is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Indeling:
- toilet
- ruime woonkamer met open ingerichte keuken
- berging
- 3 slaapkamers
- ingerichte badkamer
- aparte douchekamer
- terras van 20m² zuid oost georiënteerd

Troeven:
- BEN-appartement, met E-peil 30
- buitenschrijnwerk met hoogrendementsglas (K-waarde 1.1)
- geothermische verwarming
- vloerverwarming
- centrale ligging: winkels, scholen en openbaar vervoer vlot bereikbaar

Diversen:
- ondergrondse staanplaats verplicht mee aan te kopen (vanaf 21.900euro)
- de verlichting, bevloering en de borstwering van het terras zal bepaald worden door de ontwerper om de gelijkvormigheid van het gebouw te garanderen.
- De vloerafwerking van de terrassen wordt uitgevoerd in tropisch hardhout.
- Mogelijkheid tot aankoop ondergrondse kelderberging (7.500 euro)

Het project De Loy is gelegen in een autoluwe en kindvriendelijke omgeving. Het woonerf is afgesloten en enkel toegankelijk voor bewoners.

Wordt dit appartement dat te koop staat in de Loystraat in Hamme uw droomappartement? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen u graag verder met al uw vragen omtrent het nieuwbouwproject De Loy in Hamme.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 382.750
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
116 m2
Referentie
X1BUNXSL3-GG
Makelaar Code
138708
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€382.750 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com