Kaart

Theet 56-A

9220 Hamme Appartement Te Koop
90 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een instapklaar, ruim appartement met twee slaapkamers en een garage in Hamme? Dit prachtige appartement combineert comfort en bereikbaarheid op een ideale manier. Het is gelegen nabij diverse belangrijke invalswegen en faciliteiten, waardoor alles binnen handbereik ligt.

In het rustgevende gebouw liggen slechts twee appartementen, waardoor u kunt rekenen op voldoende privacy. Er is ook een gemeenschappelijke berging op het gelijkvloers voor extra opslagruimte.

Binnenin wordt u verwelkomd door een ruime leefruimte met open keuken. De keuken is voorzien van een enkele spoelbak, elektrisch vuur en dampkap. Niet te vergeten zijn de twee ruime slaapkamers, waarvan de grootste uitgerust is met een mooie inloopdressing. In de volledig uitgeruste badkamer vindt u een toilet, bubbelbad, wastafel en douche. Daarnaast zijn er aansluitingen voor zowel een wasmachine als een droogkast.

Als kers op de taart komt dit appartement met een eigen garage en autostaanplaats. Let wel, de garage dient verplicht aangekocht te worden voor 15.000 euro.

Bovendien is deze woning niet onderhevig aan renovatieverplichtingen. Bent u geïnteresseerd in dit bijzondere aanbod? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het telefoonnummer 052/46.38.03 voor meer informatie en een bezichtiging. We kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen!

* * *

Theet 56-A - 9220 Hamme - Omschrijving RUIM APP MET 2 SLPK & GARAGE Dit instapklaar appartement in Hamme biedt een ideale combinatie van comfort en bereikbaarheid. Gelegen nabij diverse invalswegen en faciliteiten.

Het gebouw herbergt slechts twee appartementen, waardoor privacy en rust gegarandeerd zijn. Een gemeenschappelijke berging op het gelijkvloers zorgt voor extra opslagmogelijkheden.

Het appartement beschikt over een ruime leefruimte met een open keuken. De keuken is uitgerust met een enkele spoelbak, elektrisch vuur en dampkap. De twee ruime slaapkamers zijn ook een grote troef van de woning. De grote slaapkamer beschikt ook nog over een mooie inloopdressing. De badkamer is volledig uitgerust met een toilet, een bubbelbad, een wastafel en een douche. Bovendien zijn er aansluitingen voor zowel een wasmachine als een droogkast.
De kers op de taart is de aanwezigheid van een garage en een autostaanplaats. De garage is verplicht aan te kopen aan 15.000 euro.

DEZE WONING IS NIET ONDERHEVEN AAN DE RENOVATIEVERPLICHTING!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging! Dit kan telefonisch via het telefoonnummer: 052/46.38.03 en wie weet tot binnenkort!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 174.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2002
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
1OWQQ6PC5FN1
Makelaar Code
Theet 56A, Hamme
EPC Waarde
332 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20231224-0003089390-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€174.000 / Uw-Huis.be
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com