Kaart

Havenstraat 1

3500 Hasselt Appartement Te Koop

* * *

Havenstraat 1 - 3500 Hasselt - RESIDENTIE MANTELIUS

“Wonen in schoonheid”

Welkom in nieuwbouwproject Mantelius te Hasselt. Op de hoek van de Havenstraat en de Kempische Steenweg pronkt in het najaar van 2023 deze prachtige bouw waar Hasselt fier op zal zijn. Eveneens belangrijk om vermelden is dat de appartementen kunnen aangekocht worden aan 6% BTW ( voor rechthebbenden).

De naam ‘Residentie Mantelius’ verwijst naar de geestelijke en geschiedkundige Joannes Mantelius die in 1663 de geschiedenis van Hasselt beschreef in zijn boek : Hasseletum, zeker en vast een belangrijk erfgoedobject voor de stad.

Het gaat om een kleinschalig en mooi woonproject van 17 appartementen dat wordt gerealiseerd op een steenworp van de Hasseltse binnenstad. Maar eveneens op een boogscheut van de mooie sfeervolle site: “Quartier Bleu”. U wandelt letterlijk naar het water.

Kleinschaligheid is een belangrijk element in de woonfilosofie. Vandaar is het ook geen kolossaal project waar u zichzelf wel eens in zou kunnen verliezen. U zal het merken, over de architectuur is nagedacht. Bovendien een prachtig ontwerp van D&D architecten van Hasselt. Het design is hedendaags en modern maar tegelijkertijd ééntje dat mooi blijft!

Het project bestaat in totaal uit 17 doorzon- appartementen met ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen. Er is voor elke beurs wat wils.

Gelijkvloers: handelsruimte die ingevuld word door één grote apotheek

Eerste verdieping: 7 doorzon-appartementen, 1 en -2 slpk met telkens ruime terrassen

Tweede verdieping: 7 doorzon-appartementen, 1 en -2 slpk met telkens ruime terrassen

Derde verdieping: 3 exclusieve penthouses, 2 en 3slpk. met zeer grote terrassen


Heeft U nog een woning of appartement om te verkopen dan bieden we U ook de volledige begeleiding om de centjes uit de bestaande woonst te verzilveren en te kunnen verhuizen rechtstreeks naar uw nieuwbouwappartement. Op deze manier wordt u volledig ontzorgd.

Bij interesse of meer info nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek in één van onze kantoren. Uiteraard volledig vrijblijvend. Voorzie alvast een uurtje. Aarzel niet om mij te contacteren ( Tom Muermans) via 0475/553806 of [email protected]

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 760.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
KULRN0B7C6LA
Makelaar Code
TMMantelius3.1CCC
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Dec 2023
€760.000 / SOM Project
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com