Home Appartement 3500 Hasselt
Sint-Truidersteenweg 125
Kaart

Sint-Truidersteenweg 125

3500 Hasselt Appartement
70 m² wonen
€245.000

Welkom in deze instapklare assistentiewoning in 'Residentie Numa', gelegen aan de Sint-Truidersteenweg. Met een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 70 vierkante meter en op slechts een halve kilometer van het levendige stadscentrum van Hasselt, is dit een ideale woning. Bovendien stopt er een bus voor de residentie die u naar Hasselt of andere nabijgelegen gebieden brengt. Aan de overkant van de straat vindt u tal van faciliteiten zoals een apotheek, Carrefour en een kapper.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een gezellig terras van ongeveer 8,75 vierkante meter. Het interieur bestaat uit een inkomhal die leidt naar een gezellige woonkamer met ingebouwde kasten en boekenkast, en een open keuken. De keuken is uitgerust met inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriezer, keramische kookplaat, dubbele spoelbak, afzuigkap en combi-oven. Verder heeft de flat een aparte slaapkamer met aangrenzende badkamer, die voorzien is van een wastafel, douche en verhoogd toilet. Er is ook een privé, overdekt terras en een technische berging voor een wasmachine, droger, vaatwasser en alle technische apparatuur.

In serviceresidentie Numa kunt u genieten van diverse faciliteiten zoals een foyer, lounge, tuin, onthaal (permanentie), deelname aan activiteiten, verpleegkundige zorg en woonassistentie, organisatie van zorg, afvalverwerking en onderhoud van gemeenschappelijke delen. Voor deze diensten wordt een maandelijkse servicekost in rekening gebracht.

Enkele van de voordelen van dit appartement zijn onder andere de aanpassingen op maat, airconditioning, rolluiken, vloerverwarming, aparte nutsvoorzieningen, de uitstekende ligging dichtbij het centrum van Hasselt, de prachtige binnentuin en de centrale ligging.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met stephanie@vestio.com of bellen naar 0474-73 64 84. Kom en ontdek dit gezellige appartement zelf!

* * *

Sint-Truidersteenweg 125 - 3500 Hasselt - Deze instapklare assistentiewoning met een bewoonbare oppervlakte van ca. 70 m² vind je terug in 'Residentie Numa' op de Sint-Truidersteenweg 125. Op slechts 500 m van het bruisende stadscentrum. Aan de Residentie stopt een bus die u naar Hasselt of omstreken brengt. Aan de overkant van de straat heb je heel wat faciliteiten, zoals een apotheek, Carrefour, kapper,...

Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping en heeft een gezellig terras van ca. 8,75 m².

De flat beschikt over een inkomhal die aansluit op de gezellige woonkamer met ingebouwde kastenwand/boekenkast en open keuken. De keuken bevat ingebouwde toestellen zoals een koelkast met vriezer, keramische kookplaat, dubbele spoelbak, dampkap en combi-oven. Verder bestaat de flat uit een aparte slaapkamer met badkamer. Deze badkamer is voorzien van een lavabo met douche en verhoogd toilet. Tenslotte is er een privatief overdekt terras en technische berging voor een wasmachine, droogkast, afwasmachine en alle technieken.

In serviceresidentie Numa staat heel de residentie tot uwer beschikking: foyer, lounge, tuin, onthaal (permanentie), deelname activiteiten, verpleegkundige zorg en woonassistentie, organisatie zorg, afvalverwerking, onderhoud gemeenschappelijke delen,,.. Voor deze diensten betaal je een maandelijkse servicekost.

Troeven:
+ Aangepast appartement op maat
+ Airco
+ Rolluiken
+ Vloerverwarming
+ Aparte nutsvoorzieningen
+ Uitstekende ligging op 500 m van centrum Hasselt
+ Prachtige binnentuin
+ Centraal gelegen

Maak snel een afspraak via stephanie@vestio.com of bel naar 0474-73 64 84 en kom dit gezellig appartement samen ontdekken!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Bewoonbare oppervlakte
70 m2
Referentie
7ZIQIEGT9EYH
Makelaar Code
VKTK0198-SO
EPC Waarde
124 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€245.000 / Vestio
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com