Home Te Koop Appartement 3500 Hasselt
Luikersteenweg 241-2
Kaart

Luikersteenweg 241-2

3500 Hasselt Appartement Te Koop

Luikersteenweg 241-2 - 3500 Hasselt - Welkom op de Luikersteenweg 241/2 te Hasselt!

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar Hasselt, Duplex - Duplex-appartement van 122m2 met privatieve autostaanplaats en kelderberging vlakbij het centrum van Hasselt - EPC label B - Som Vastgoed +++

Welkom in Hasselt! Graag neem ik jullie mee naar Residentie Luxus, een kleinschalige residentie gelegen op een steenworp van het centrum van Hasselt, vlakbij de Grote Ring. Op deze aantrekkelijke en zéér gegeerde (woon)locatie vinden we op de eerste en tweede verdieping van deze residentie een energiezuinig 2-slpk appartement terug, met privatief zonneterras, kelderberging, inpandige garage.

Residentie Luxus is een aantrekkelijke residentie die in 1994 werd opgericht. In totaliteit beschikt het gebouw over 3 individuele woonentiteiten, waarbij de gemeenschappelijke kosten slechts 70 EUR/maand bedragen.

Binnen deze residentie stellen we U graag appartement 241/2 voor, gelegen op de eerste verdieping. Dit prachtige appartement beschikt over een oppervlakte van +- 122m2, exclusief het zonneterras. Door het relatief recente karakter van dit gebouw geniet het appartement over een zeer gunstige energiescore, hetgeen bevestigd wordt door het EPC-verslag met energielabel B. De eigenaars zorgen bovendien voor een conform elektrisch keuringsverslag en positief asbestverslag (met samenvattende conclusie: "het appartement is asbestveilig").

De indeling van het appartement is als volgt:

We betreden de eerste verdieping van het appartementsgebouw via trap of lift, waarna we de voordeur van appartement met busnummer 2 kunnen bereiken. Via de inkomdeur (brandveiligheidsdeur) passeren we de inkomhal/vestiaire met toilet, waarna we ons vervolgens naar een zeer ruime leefruimte (+- 47m2) met open ingebouwde keuken begeven, uitgerust met oven, koelkast, vaatwas en keramische kookplaat. Aansluitend aan de keuken vinden we een berging, met voorzieningen voor wasmachine/droogkastaansluiting. Hier vinden we onder andere de gascondensatieketel en zekeringskast.

Via een groot schuifraam in de leefruimte begeven we ons richting het zuidwest gelegen terras (+- 9 m2). De open trap zorgt voor de verbinding tussen de eerste en tweede verdieping, die bestaat uit 2 ruime slaapkamers en een badkamer van respectievelijk 18 en 11m2 en 15m2. Het badkamer is uitgerust met ligbad en dubbele lavabo, en zou (indien gewenst) opnieuw omgebouwd kunnen worden tot een derde slaapkamer of dressing. In de kelderverdieping is er een ruime (7 x 3,5 m) aparte garage met elektrische poort en een aparte berging.

Belangrijkste troeven:

- Het appartement bevindt zich op een zeer aantrekkelijke (woon)locatie vlakbij Hasselt, alsook op slechts 1 minuut van het op- en afrittencomplex van de E313!
- Het appartement werd doorheen de jaren zeer goed onderhouden en beschikt zowel over een gunstig EPC-, elektrisch keurings- als asbestverslag.
- Op de begane vloer (in de kelderverdieping) vinden we nog een zéér ruime inpandige garage en afzonderlijke kelderberging terug, die indien gewenst ook nog gebruikt kan worden als polyvalente ruimte. Naast en rondom het pand kunnen bewoners/bezoekers ook nog eenvoudig parkeren.

Belangrijk om te vermelden:

- Het appartement is onmiddellijk beschikbaar zijn bij akte.
- Dit eigendom valt door de (reeds) gunstige energiescore NIET onder de renovatieplicht, waarbij een onroerend goed binnen de 5 jaar minimaal energiescore D moet behalen.
- Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalige residentie, waarbij de verschillende mede-eigenaars maandelijks gemeenschappelijke kosten dienen te betalen. Deze (maandelijkse) gemeenschappelijke kosten omvatten onder andere het onderhoud van de gemene delen, brandverzekering gebouw... en bedragen SLECHTS 70 EUR.
- Verkoop onder het gunstige stelsel van registratierechten. Indien U voldoet aan de voorwaarden, betaalt U slechts 3% registratierechten bovenop de aankoopprijs van deze woning. Het standaardtarief van RR bij de aankoop van een onroerend goed bedragen 12%.
- Deze prijs is volledig INCLUSIEF de aankoop van een privatieve inpandige garage en kelderberging.

Bent u nog eigenaar van een huis of appartement maar wenst u te verkopen? Ook dan kunnen wij u helpen! Ons vastgoedkantoor “SOM Vastgoed” verkoopt uw woning of appartement en ondertussen kiest u uit ons uitgebreid aanbod. Kom vandaag nog in contact met onze erkende vastgoedmakelaars, die U onmiddellijk een perfecte indicatie kunnen geven van de realistische verkoopwaarde van uw woning/appartement.

Bent U op zoek naar een exclusief appartement op een zeer aantrekkelijke woonlocatie, vlakbij het centrum van Alken? Dan is dit mogelijk het pand waarnaar u op zoek bent! Wees snel en laat deze kans niet aan u voorbijgaan.

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 324.900
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1994
Referentie
DKPBCAX0Z26J
Makelaar Code
MVLuikersteenweg241b2Hasselt
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Apr 2024
€324.900 / SOM Project
24 Apr 2024
€185.000 / C21 Via Plus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com