Home Te Koop Appartement 3500 Hasselt
Bosstraat 54-1-01



immo Kaart

Bosstraat 54-1-01, 3500 Hasselt

Appartement Te Koop in Hasselt
166 m² wonen

Bosstraat 54-1-01 - 3500 Hasselt - Bij ImmoFusion  7/7 “open huis”  : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
Dit moderne appartement met een bewoonbare oppervlakte van 166m² en een private ingang bevindt zich in een kleinschalige blok met slechts 3 andere appartementen.
Op het gelijkvloers komt men via de eigen inkom binnen; een mooie natuurstenen trap brengt ons naar de eerste verdieping met een apart toilet.
Via de gang komt men in de zeer grote living met open moderne keuken. De strakke volledig ingerichte keuken is voorzien van een eiland met spoelbak, een afwasmachine, fornuis, dampkap, koelkast, oven en microgolfoven. Aan de voorzijde van de leefruimte is er een bureauhoek voorzien met inbouwkasten, deze hoek kan ook perfect dienst doen als speelruimte. Er is zowel een terras aan de voorzijde van 6m² als aan de achterzijde van 20m², beide zijn vanuit het schuifraam bereikbaar. De aanwezigheid van twee terrassen zorgt ervoor dat u van ’s morgens tot ‘s avonds kan genieten van de zon.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 prachtige slaapkamers. Één van deze slaapkamers zou ideaal zijn als dressing omdat de aparte wasplaats meteen grenst aan deze kamer en ook enkel via hier bereikbaar is. De andere twee kamers zijn goed ruim en kunnen ingericht worden naar wens: hobbykamer, kinderkamer,... Naast de 3 slaapkamers, bevindt zich hier ook de badkamer met ligbad/douche en dubbele lavabo. In de nachthal is ook nog een apart toilet aanwezig en brengt een vaste trap ons naar de bovenste verdieping.

Deze tweede verdieping is echt de troef van dit appartement en is momenteel ingericht als master bedroom. Met veel lichtinval en zijn grote oppervlakte is dit een prachtige kamer die ook anders kan ingericht worden. 
Dit triplex appartement is gelegen in een heel rustige straat, nabij tal van leuke winkels en supermarkten. Het centrum van Hasselt is ook nog eens op wandelafstand bereikbaar.
Pluspunten :
- Uitzicht op het groen
- 4 slaapkamers
- 2 terrassen!
- Verwarming op aardgas
- Eigen ingang
- Vlakbij het centrum
- Ventilatie C
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 429.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Bewoonbare oppervlakte
166 m2
Referentie
1AGY991ZBTDH
Makelaar Code
5966897
EPC Waarde
98 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240417-0003216721-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Apr 2024
€429.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com