Home Appartement 3870 Heers
Bovelingenstraat 177
Kaart

Bovelingenstraat 177

3870 Heers Appartement
€279.000

vrijstelling van KI! Kom hier wonen in luxe in dit modern 3-slaapkamerappartement in de gloednieuwe residentie Bovelingen gelegen aan de Bovelingenstraat 177 in Heers. Met zijn 113m² woonoppervlakte heeft het niet alleen een grote leefruimte met veel lichtinval en toegang tot het gezellige terras, maar ook een semi-aparte maatwerkkeuken uitgerust met toestellen van een A-merk, 3 ruime slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo en meubel, een dressingruimte in de masterbedroom, twee gastentoiletten en een berging. Alle materialen zijn van topkwaliteit en er is dubbel glas in pvc, een gemeenschappelijke warmtepomp, zonnepanelen en zonnecollectoren én een bovengrondse autostandplaats inbegrepen. Wees er snel bij, want deze woning is instapklaar! Info via 0475/553806 (Tom Muermans).

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Bovelingenstraat 177 - 3870 Heers - Aan de Bovelingenstraat 177 te Heers vinden we dit luxueuze 3-slaapkamerappartement op de eerste en tweede verdieping in een nieuwe residentie genaamd Bovelingen. Het gaat hierbij om een nieuwbouwappartement. De woonopp. bedraagt 113m². Voor de afwerking werden enkel kwaliteitsmaterialen gebruikt.

Via de inkomhal met vestiaire betreden we de grote leefruimte die gekenmerkt is door grote raampartijen. Ze bieden die veel lichtinval brengen en rechtstreeks toegang tot het gezellige terras. De semi-aparte maatwerkkeuken is voorzien van alle comfort en uitgerust met toestellen van een A-merk. De bevloering bestaat uit 60x60 keramische tegels en een glazen deur werd geïnstalleerd. Kortom echte woonluxe! Een apart toilet en berging zijn ook voorzien op deze verdieping

De mooie badkamer beschikt over een dubbele lavabo met meubel en een ruime douche.

Verder omvat het appartement nog 3 ruime slaapkamers. Drie slaapkamers komt men minder en minder tegen. Ze worden praktisch niet meer gebouwd. De masterbedroom beschikt zelfs over een dressingruimte.

Een apart gastentoilet ( dus 2 in totaal) maken het geheel af.

Nog wat belangrijk comfortitems: 3 dubbel glas in PV Gemeenschappelijke warmtepomp met zonnecollectoren en zonnepanelen 6 aparte zonnepanelen voor privé gebruik Ventilatie type D 1 bovengrondse autostandplaats inbegrepen Epeil 15, dus 5 jaar vrijstelling van het KI.
Kortom: een prachtig instapklaar 3-slaapkamer luxe-appartement voor zowel bewoner als investeerder!
Voor meer info contacteer ons op het nummer 0475/553806 ( Tom Muermans)

E-peil 15

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 279.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Referentie
TB5FR127GOUG
Makelaar Code
TMBovelingenstraat177Heers
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Oct 2023
€279.000 / SOM Project
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com