Kaart

8551 Heestert Appartement
219 m² wonen
4 slaapkamers
€224.900

Als je op zoek bent naar een comfortabele woonruimte in het hartje van de stad, dan is dit luxe appartement iets voor jou. Met een centrale ligging dichtbij alle essentiële faciliteiten zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, biedt dit stadsappartement gemak en toegankelijkheid.

De residentie is uitgerust met zowel liften als trappen voor soepele mobiliteit binnen het complex. De indeling van het appartement is doordacht en biedt een apart gastentoilet, een ruime, lichtrijke woonkamer met veel ramen die een aangename leefruimte creëren, en een volledig uitgeruste keuken met een extra bergruimte voor uw gemak.

Op het gelijkvloers zijn er twee ruime slaapkamers met inbouwkasten, een ruime badkamer met wasberging en een extra berging voor zorgeloze opslag. De bovenverdieping biedt een extra leefruimte met nog twee grote slaapkamers en een extra badkamer met apart toilet. Er is ook een zolderruimte beschikbaar voor extra ruimte.

Een waardevolle toevoeging aan dit aanbod is de privé-garagebox en ruime kelderberging, die beide bij de verkoopprijs zijn inbegrepen. Of je nu op zoek bent naar een plek om zelf te wonen of als investering voor huurinkomsten, dit appartement is ideaal.

Het is ook belangrijk om te weten dat dit duplex-appartement momenteel wordt verhuurd voor 800 euro per maand, plus een voorschot van 100 euro voor syndicuskosten. Dit kan je een rendement opleveren van ongeveer 4%! De huurders zijn bovendien verzekerd. Het EPC-bedraagt 218 kWh/m².

Pak deze kans om te investeren in een opbrengst-eigendom of om je droomappartement te bemachtigen! (Vermeldingsreferentie: SD/25051/K)

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Dit appartement vormt de perfecte thuis voor mensen die de nabijheid van centrumfuncties weten te appreciëren. Winkels, scholen, openbaar vervoer zijn in de nabijheid terug te vinden.

De residentie beschikt over zowel trappen als een lift.

Indeling: apart gastentoilet, ruime en lichtrijke woonkamer voorzien van vele raampartijen die zorgen voor een aangenaam leefcomfort, aansluitend de volledig geïnstalleerde keuken met een extra praktische berging.

Gelijkvloers: voorzien van ruime badkamer met wasberging, extra berging voor stockage en 2 ruime slaapkamers met inmaakkasten.

Verdieping: voorzien van een extra leefruimte met opnieuw 2 hele ruime slaapkamers en extra badkamer met apart toilet. Surplus is er een zolderruimte voorzien.

Extra troef bij dit appartement is de privé-garagebox en ruime kelderberging die inbegrepen zit in de verkoopprijs.

Perfect voor wie een appartement wenst te bewonen of op zoek is naar een opbrengst-eigendom!

Ter informatie: deze duplex is reeds momenteel verhuurd aan 800 euro/maand + 100 euro/maand voorschot syndicikosten, wat jou een rendement kan opleveren van ca. 4% !

Huurders zijn verzekerd!

EPC: 218 kWh/m² - UC: 20230305-0002828354-RES-1
(Ref.: SD/25051/K)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 224.900
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2003
Bewoonbare oppervlakte
219 m2
Referentie
16JQFZOFVSU8
Makelaar Code
SD/24051/K
EPC Waarde
241 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20210301-0002379450-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€224.900 / Resida
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com