Home Appartement 8301 Heist-aan-Zee
Zeedijk-Heist 238-Bus-21
Kaart

Zeedijk-Heist 238-Bus-21

8301 Heist-aan-Zee Appartement
124 m² perceel
2 slaapkamers
€970.000

Ontdek dit buitengewone appartement vlak op de Zeedijk. Met een impressive gevelbreedte van 7 meter, strekt het appartement zich uit over meer dan 110 vierkante meter. Bovendien geniet je van een terras, zowel vooraan als achteraan, perfect om te ontspannen en het uitzicht op zee in je op te nemen.

Het appartement heeft twee royale slaapkamers, elk voorzien van een eigen sanitaire voorzieningen, ideaal voor privacy en comfort. Daarnaast is er nog een derde binnenkamer met twee stapelbedden, waardoor er voldoende slaapruimte is voor familie en gasten.

Opgetrokken in 2006, is het gebouw vrij recent en elk appartement profiteert van een zeer ruime privéberging. Deze is ook geschikt voor fietsen en is gemakkelijk te bereiken op de begane grond, ideaal voor het stallen van fietsen na een fijne rit langs de kust.

Voor diegenen die met de auto reizen, is er de mogelijkheid om een parkeerplaats bij te kopen in een nabijgelegen gebouw. Dit uitzonderlijke appartement aan de Zeedijk combineert ruimte, gemak en onvergelijkbaar uitzicht en biedt een unieke kans voor elke potentiële koper.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Zeedijk-Heist 238-Bus-21 - 8301 Heist-aan-Zee - Uitzonderlijk appartement rechtstreeks op de Zeedijk. De gevelbreedte is maar liefst 7 meter, waardoor het appartement meer dan 110m² groot is, plus een terras zowel aan de voorkant als aan de achterzijde. Er zijn 2 royale slaapkamers, elk met sanitair. Ook nog een derde 'binnenkamer' met 2 stapelbedden.
Het gebouw is zeer recent (2006) en elk appartement beschikt over een zeer ruime privatieve berging, ook geschikt voor fietsen, gemakkelijk bereikbaar op de gelijkvloerse verdieping. Er is de mogelijkheid om een autostaanplaats bij te kopen in een nabijgelegen gebouw.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 970.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2006
Grond oppervlakte
124 m2
Referentie
FVV2HE-QMLX4
Makelaar Code
A281
EPC Waarde
87 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20170726--000198085-6--1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Gebied voor verblijfsrecreatie
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Feb 2024
€970.000 / Immo Cauwe
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com