Kaart

Kerkstraat 18-bus-41

8301 Heist-aan-Zee Appartement Te Koop
151 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek dit ongewoon ruime appartement, gelegen in de opvallende residentie 'France I'. De comfortabele leefruimte beslaat een royale 151m², waardoor je alle ruimte hebt om te ontspannen of je gasten in stijl te ontvangen.

Bij binnenkomst valt meteen de lichte en uitnodigende leefruimte op, verrijkt met een gezellige gashaard die zorgt voor een intieme sfeer. Het is de perfecte setting voor relaxte avonden met familie en vrienden.

Het appartement heeft bovendien drie volwaardige slaapkamers. Dus of je nu extra ruimte nodig hebt voor een groot gezin, logeerkamers of een thuiswerkplek, je mogelijkheden zijn eindeloos.

Qua ligging kan het ook tellen, het appartement bevindt zich op een steenworp afstand van winkels, openbaar vervoer, het Heldenplein en het charmante strand van Heist.

De indeling van dit appartement is ideaal voor zij die op zoek zijn naar ruimte en gemak. Op de eerste verdieping tref je een open keuken, ruime eetplaats, zuidgericht terras en een masterbedroom met ingemaakte kasten. Naast de masterbedroom vind je een badkamer met inloopdouche, en bergruimte voor wasmachine en droger.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en een extra badkamer met dubbele wastafel en ligbad. Ook hier is een aparte berging voorzien.

Kortom, dit prachtige appartement in Knokke-Heist is een uitzonderlijke vondst voor wie op zoek is naar een ruim tweede verblijf of een nieuwe thuis. Aarzel niet om contact op te nemen met Arne Vandierendonck op 0493 25 35 85 of via arne.vandierendonck@dewaele.com voor meer informatie of een bezichtiging.

* * *

Kerkstraat 18-bus-41 - 8301 Heist-aan-Zee - In de residentie 'France I' vinden we dit uitzonderlijk ruim appartement. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 151m² en biedt alle comfort.

Binnenkomend in de lichtrijke leefruimte valt meteen de warme sfeer op, versterkt door de gezellige gashaard die een knusse ambiance creëert, perfect voor ontspannen avonden met familie en vrienden.

Dit appartement beschikt over niet minder dan 3 volwaardige slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor een gezin, gastenkamers of een thuiskantoor.

Het appartement is gelegen op een steenworp van winkels, openbaar vervoer, Heldenplein en het strand van Heist.

Indeling:
1ste V:
- inkomhall met gastentoilet, vestiaire en berging
- lichtrijke leefruimte met gashaard
- open en ingerichte keuken
- ruime eetplaats
- zuidgericht terras
- masterbedroom met ingemaakte kasten
- badkamer 1 met inloopdouche, wastafel en bergruimte voor was- en droogmachine

2de V:
- 2 volwaardige slaapkamers
- toilet
- badkamer bestaande uit dubbele wastafel en ligbad
- berging

Ideaal aanbod voor wie op zoek is naar een tweede verblijf of vaste woonst!

Ben jij op zoek naar een ruim appartement met 3 slaapkamers in Knokke-Heist? Aarzel niet om contact op te nemen met de dossierverantwoordelijke Arne Vandierendonck op het nummer 0493 25 35 85 of arne.vandierendonck@dewaele.com

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 547.000
Kadastraal Inkomen
€ 884
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2007
Bewoonbare oppervlakte
151 m2
Referentie
TDP3S5TL3NY6
Makelaar Code
184080
EPC Waarde
1320 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€547.000 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com