Kaart

2620 Hemiksem Appartement Te Koop
72 m² wonen
3 slaapkamers

Dit lichtrijke 3-slaapkamer appartement, gelegen op het gelijkvloers, is klaar om jouw nieuwe thuis te worden. Hoewel het wat opfrissing kan gebruiken, geniet het van een centrale locatie met winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand. Voor sportliefhebbers zijn er verschillende faciliteiten in de buurt. En dankzij de nabijheid van de A12 en andere belangrijke wegen, ben je altijd vlot onderweg.

Binnen in het appartement wordt je verwelkomd door een ruime hal die toegang geeft tot alle kamers. De woonkamer straalt warmte uit met haar mooie parketvloer en veel daglicht. Via de woonkamer krijg je rechtstreeks toegang tot de keuken. Een praktische badkamer met wastafel, toilet en een douche verzorgt je dagelijkse behoeften.

Achteraan het appartement vind je de drie slaapkamers, waarvan de kleinste directe toegang heeft tot de tuin. Deze westelijk georiënteerde tuin van maar liefst 90m² biedt je een heerlijke buitenruimte om van te genieten.

Verder profiteert het appartement van rolluiken, individuele gasverwarming, dubbele beglazing en een goed geïsoleerd dak. Een bijkomend pluspunt is de rust die de buurt uitstraalt, ondanks de goede ligging.

Het energieprestatiecertificaat (EPC) score is F, wat betekent dat er mogelijk renovaties nodig zijn om te voldoen aan de Vlaamse renovatieverplichting voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie hierover, kan je terecht op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via deze link: https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residentiële-gebouwen-2023.

* * *

Op te frissen 3 slpk gelijkvloers appartement met westen tuin (90m²)
Ligging:Dit gerenoveerde en instapklaar 3-slaapkamer appartement is zeer centraal gelegen. Winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer zijn op wandelafstand. Verschillende sportfaciliteiten zijn eveneens in de buurt terug te vinden. Verbindings- en snelwegen in de nabije omgeving, zo liggen de A12 en andere in- en uitvalswegen op een boogscheut.
Omschrijving:Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers van een kleinschalig gebouw. We betreden het lichtrijke appartement via de centrale hal welke de toegang biedt naar alle kamers. De ruime woonkamer geniet van een mooie parket vloer en veel daglicht. Vanuit de woonkamer hebben we rechtstreekse toegang naar de keuken. De badkamer beschikt over een wastafel, toilet en een douche. De 3 slaapkamers bevinden zich achteraan het appartement en bieden uitzicht op de west georiënteerde tuin van maar liefst 90m². De kleinere slaapkamer heeft toegang tot de tuin.
Bijzonderheden:
- Rolluiken
- West georiënteerde tuin
- EPC score F
- Verwarming individueel en op gas
- Dubbele beglazing
- Dak geïsoleerd
- Goede ligging, rustige buurt
- Parket vloer
“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.”

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1971
Bewoonbare oppervlakte
72 m2
Referentie
I7QURALCCWUT
Makelaar Code
130163
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€245.000 / Heylen Vastgoed
03 Mar 2024
€255.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com