Home Te Koop Appartement 2620 Hemiksem
Frans Huysmanslaan 4
Kaart

Frans Huysmanslaan 4

2620 Hemiksem Appartement Te Koop
76 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Gelegen op een gunstige locatie vlakbij belangrijke verbindingswegen naar Antwerpen en Brussel, biedt dit appartement dat een opfrisbeurt of renovatie nodig heeft, een hoop potentieel. Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping en heeft twee slaapkamers en een klein terras van ongeveer 3 vierkante meter.

Het is perfect gelegen vlakbij scholen, openbaar vervoer en winkels, waardoor het een ideaal huis is voor zowel gezinnen als pendelaars. De indeling van het appartement omvat een inkomhal met toilet, een living van ongeveer 25 vierkante meter en een gesloten keuken, uitgerust met een elektrisch kookvuur, een 1,5 spoelbak, een vriezer, een oven en een dampkap.

De twee slaapkamers zijn respectievelijk 8 en 13 vierkante meter groot. De badkamer, die zo'n 3 vierkante meter meet, is voorzien van een douche en een enkele lavabo. Het noordoostelijk georiënteerde terras is een mooie bonus, evenals de berging van 5 vierkante meter die ook als bureauruimte kan dienen. Er is bovendien nog een extra private berging op de eerste ondergrondse verdieping.

Met dubbele beglazing voor extra comfort en energie-efficientie, kan dit appartement ook een interessante investeringsmogelijkheid zijn. De vaste kosten bedragen 135,68 euro per maand, wat onder andere de syndicus, de blokpolis, elektriciteit voor gemeenschappelijke delen, privé waterverbruik en privé verwarmingsverbruik dekt.

Heeft dit appartement uw interesse gewekt en wilt u een woning met twee slaapkamers en een terras? Neem dan zeker contact op met Immo Vivo op het nummer 03/459.89.59. Overweegt u om een nieuwe woning te kopen? Laat het ons weten en we komen graag vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw huidige woning te bepalen.

* * *

Frans Huysmanslaan 4 - 2620 Hemiksem - Algemeen:
Op te frissen/te renoveren appartement met 2 slaapkamers en terrasje van ca. 3m² gelegen op de tweede verdieping.
Gunstig gelegen nabij uitvalswegen richting Brussel en Antwerpen, scholen, openbaar vervoer en winkels.

Indeling:
Het appartement heeft de volgende indeling:
Een inkomhal met toilet. Een living van ca. 25m², een gesloten keuken met elektrisch kookvuur, 1,5 spoelbak, vriezer, oven en dampkap.
Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers van ca. 8 en 13m². Een badkamer van ca. 3m² met douche en enkele lavabo. Het terras van 3m² is noord-oost georiënteerd.
Ook is er een berging van 5m² aanwezig die gebruikt kan worden als bureauruimte.
Voorts bevindt zich op de min 1 verdieping nog een private berging.

Appartement is voorzien van dubbele beglazing.
Dit appartement kan ook perfect dienen als investering.
Vaste kosten bedragen €135,68/maand (syndicus, blokpolis, elektriciteit gem. delen, verbruik van privé water en verbruik van privé verwarming).

Interesse?
Bent u opzoek naar een leuk appartement met 2 slaapkamers en terras ? Maak dan zeker een afspraak bij Immo Vivo via 03/459.89.59.
Denkt u eraan een nieuwe woonst aan te kopen? Laat het ons weten en wij komen vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw huidige woning te bekijken.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
76 m2
Referentie
RDL8FP6NAXKB
Makelaar Code
2883
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com