Kaart

Grote Baan 245

9310 Herdersem Appartement Te Koop
640 m² wonen
1.005 m² perceel
3 slaapkamers

Dit veelzijdige appartementsgebouw inclusief garage kan van jou worden! Gelegen in het centrum van Herdersem, bevindt het zich op loopafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer.

Het gelijkvloers biedt een ruime handelsruimte van ongeveer 120 vierkante meter die momenteel dienst doet als garage en showroom, maar is flexibel genoeg voor vele andere gebruiksmogelijkheden. Daarnaast beschikt het gelijkvloers ook over een bureau, berging en kleine badkamer met apart toilet.

De eerste verdieping herbergt een comfortabel appartement met drie ruime slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer en keuken. Dan is er ook nog de grote zolder, bereikbaar via een valluik, die voldoende ruimte biedt voor extra kamers.

Naast het woongedeelte is er een grote garage van ongeveer 345 vierkante meter, met bijkomende bijgebouwen die onder andere een kantoorruimte, technische ruimte en opslagplaats omvatten. Hoewel het pand grotendeels dubbele beglazing heeft, kan het na een opfrisbeurt de ideale plek zijn voor jouw woon- en werkbehoeften.

Werp alvast een blik binnenin via onze virtuele rondleiding op my.matterport.com. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, kunt u ons bereiken via niels@immotijl.be of bel naar 0474 12 56 41.

* * *

Grote Baan 245 - 9310 Herdersem - Appartementsgebouw + garage te Herdersem!

Dit appartementsgebouw beschikt op het gelijkvloers over een handelsruimte die tal van mogelijkheden biedt (nu uitgebaat als garage/showroom) +/- 120m². Verder is er zich nog een bureau ruimte, berging en kleine badkamer met apart toilet aanwezig.

Op de 1ste verdieping boven de showroom bevindt zich een appartement met 3 ruime slaapkamers, een ingerichte badkamer en keuken.
Op de bovenste verdieping (met valluik) bevindt zich de ruime zolder, hier kunnen nog extra kamers gecreëerd worden.

Naast het appartementsgebouw is er de grote garage (+/- 345 m²) met aansluitend de bijgebouwen (bureau, technische ruimte, opslagplaats)
Grotendeels dubbele beglazing aanwezig, na de nodige opfrissing is dit het ideale pand met commerciële ligging!

Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele toer: my.matterport.com

Gelegen in het centrum van Herdersem, vlakbij het verschillende winkels, scholen en openbaar vervoer. Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via niels@immotijl.be of 0474 12 56 41

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 650.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1979
Grond oppervlakte
1.005 m2
Bewoonbare oppervlakte
640 m2
Referentie
DR5VV07QSMVQ
Makelaar Code
5883169
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
29 Feb 2024
€650.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com