Home Te Koop Appartement 3020 Herent
Romeinse Ring 25
Kaart

Romeinse Ring 25

3020 Herent Appartement Te Koop
173 m² wonen
3 slaapkamers
€1.150.000
Lening simuleren

Ontdek deze luxe penthouse gelegen in het bruisende hart van Herent, een locatie met uitstekende bereikbaarheid tussen de steden Leuven, Mechelen en Brussel. Deze woning biedt je een woonervaring op topniveau in een prachtig afgewerkt nieuwbouw appartement met een royale bewoonbare oppervlakte van 173m².

Bij binnenkomst via de lift word je ontvangen in een gastvrije inkomhal met gastentoilet. De ruime leefruimte baadt in het licht dankzij de grote raampartijen en gaat naadloos over in een prachtige open keuken. Het adembenemende uitzicht is de kers op de taart. Dit appartement biedt verder een flinke berging/wasplaats en maar liefst drie slaapkamers. De luxueuze masterbedroom is voorzien van een vrijstaand bad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De twee overige slaapkamers beschikken over een gekoppelde douchekamer.

Extra opslagruimte vind je in de ondergrondse verdieping, waar ook een garagebox met laadinfrastructuur en een extra parkeerplaats op je wachten. Dit appartement is ook voorzien van de modernste technologieën zoals vier zonnepanelen, domotica, een alarmsysteem, vloerverwarming en een warmtepomp.

Buiten kun je heerlijk ontspannen op het terras dat ideaal georiënteerd is. Geniet hier van de zon, een goed boek of organiseer een gezellige barbecue met familie en vrienden.

Dit appartement biedt je de ultieme combinatie van comfort, rust en een ongeëvenaarde locatie. Welkom thuis. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u ons bereiken via 016 229 228 of office@connect-immo.be

EPC: maximaal E20/40 kWh/m² - UC - 2020145527
Wugb-Gdv-Gvkr-Vvg

* * *

Romeinse Ring 25 - 3020 Herent - In hartje Herent, met een vlotte bereikbaarheid tussen de steden Leuven, Mechelen en Brussel, kan je deze luxueuze penthouse vinden. Het nieuwbouw appartement is top afgewerkt en heeft een bewoonbare oppervlakte van 173m² (volledige 3e verdieping omringd door terras)

Via de lift kom je rechtstreeks uit in de inkomhal met gastentoilet. De ruime leefruimte met prachtige open keuken is omgeven door grote raampartijen wat zorgt voor maximale lichtinval en een mooi uitzicht. Verder omvat het appartement nog een ruime berging/wasplaats en 3 slaapkamers, waarvan de masterbedroom een vrijstaand bad, inloopdouche, dubbele lavabo en een toilet heeft en de overige 2 slaapkamers een gekoppelde douchekamer. Een 2e grote berging/kelder kan je terug vinden in de ondergrondse verdieping alsook een garagebox met laadinfrastructuur en een extra staanplaats. Overigens zijn er 4 zonnepanelen, domotica, een alarmsysteem, vloerverwarming, warmtepomp... voorzien.

Buiten biedt het terras met ideale oriëntatie een prachtig toevluchtsoord, hier kan je genieten van het zonnetje een goed boek of gewoonweg een BBQ met familie en vrienden.

Dompel uzelf onder in de ultieme combinatie van luxe, comfort, rust en een ongeëvenaarde locatie. Welkom thuis.
Voor meer info of een afspraak kan je ons bellen of mailen op 016 229 228 of office@connect-immo.be

EPC: maximaal E20/40 kWh/m² - UC - 2020145527
Wugb-Gdv-Gvkr-Vvg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.150.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
173 m2
Referentie
RKE8M8GYVBKX
Makelaar Code
793-5926763
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€1.150.000 / C21 Connect
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com