Home Te Koop Appartement 3020 Herent
Schoolstraat 45-01-01
Kaart

Schoolstraat 45-01-01

3020 Herent Appartement Te Koop
62 m² wonen
1 slaapkamers

Schoolstraat 45-01-01 - 3020 Herent - Ontdek dit prachtige 1-slaapkamerappartement, gelegen in het bruisende centrum van Herent! Met zijn moderne en functionele indeling biedt dit appartement alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.

Betreed de lichte en ruime leefruimte, waar een open, volledig geïnstalleerde keuken wacht om je culinaire creativiteit tot leven te brengen. Of je nu geniet van een gezellig diner met vrienden of rustig ontspant na een lange dag, deze ruimte vormt het hart van jouw thuis.

De slaapkamer is een oase van rust, ideaal om heerlijk tot rust te komen na een drukke dag. De badkamer, compleet met een douche en lavabo, biedt alle comfort, terwijl het aparte toilet voor extra gemak zorgt.

Het gebouw beschikt ook over een gemeenschappelijke achtertuin, waar je in de zomer lekker kan genieten van het zonnetje.

Met de inbegrepen garagebox achteraan het gebouw hoef je je nooit zorgen te maken over het vinden van parkeerplaats. Geniet van het gemak en de veiligheid van jouw eigen privéparkeerplaats.

De ligging van dit appartement is simpelweg onovertroffen. Gelegen in het hart van Herent, bevind je je op een steenworp afstand van winkels, restaurants, openbaar vervoer en alle voorzieningen die deze levendige gemeenschap te bieden heeft.

En als kers op de taart heeft dit appartement een gunstig EPC-attest, wat betekent dat je de komende jaren niet aan renoveren hoeft te denken.

Aarzel niet langer en plan vandaag nog een bezoek aan dit prachtige 1-slaapkamerappartement in Herent! Contacteer BVM Vastgoed op 016 23 21 45 of via info@bvm-vastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
62 m2
Referentie
8XVFKVRB0ELJ
Makelaar Code
5941638
EPC Waarde
286 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240418-0003218964-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Apr 2024
€269.000 / BVM Vastgoedmakelaar
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com