immo Kaart

Lierseweg 68, 2200 Herentals

Appartement Te Koop in Herentals

Lierseweg 68 - 2200 Herentals - Gunstig gelegen onroerend goed vlak bij het centrum van Herentals bestaande uit 4 te moderniseren appartementen en een commerciële ruimte van ca. 177m².

Indeling en omschrijving:
Gelijkvloers
Commerciële ruimte van ca. 177m² met veel lichtinval bestaande uit eetruimte, toog en keuken. Achteraan de commerciële ruimte bevindt zich de keuken met opslagruimte. Aansluitend aan deze ruimte kan men de buitenkoer bereiken. De kelder is toegankelijk via de deur achter de toonbank. Aan de rechterzijde van het gebouw bevindt zich de gemeenschappelijke inkomhal.
Eerste verdieping
Appartement 1:
Appartement van ca. 61m² met 1 slaapkamer. Via de inkomhal komt men uit op de woonkamer. Aan de linkerzijde van het appartement bevinden zich de badkamer en keuken. Aan de rechterzijde van de gang kan men de slaapkamer bereiken. De berging is bereikbaar via de deur in de gemeenschappelijke hal.

Appartement 2:
Appartement van ca. 80m² met 2 slaapkamers. Nachthal met slaapkamer, berging, keuken, badkamer met wastafel, toilet en bad. Aansluitend aan deze gang bevindt zich de woonkamer en een optionele slaapkamer of dressing.

Tweede verdieping
Twee appartementen van ca. 68m² en 63m² bestaande uit 2 slaapkamers, keuken met eethoek, woonkamer, berging en badkamer met toilet en douche.
Bijzonderheden:
- Gunstige ligging
- Opbrengsteigendom
- Veel zichtbaarheid
- Diverse mogelijkheden

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 700.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
1NC0JVMEYH51
Prijs Geschiedenis
18 Oct 2023
€700.000 / Trend Vastgoed
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com