Kaart

2200 Herentals Appartement
134 m² wonen
2 slaapkamers
€318.000

Ontdek dit ruime, instapklare appartement op de gelijkvloerse verdieping, ideaal gesitueerd in het centrum van Herentals. Met twee slaapkamers en een terras, bevindt dit appartement zich op een toplocatie en biedt het alles wat je nodig hebt. Het is gebouwd in 2004 en verkeert in uitstekende staat met een energiezuinig karakter.

Eén van de belangrijkste troeven van dit appartement is ongetwijfeld zijn centrale ligging. Te voet bereik je moeiteloos lokale winkels, de bakker, het ziekenhuis, dokters en apotheken. Ook het openbaar vervoer ligt binnen handbereik. Bovendien zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten en de E313 gemakkelijk bereikbaar, waardoor woon-werkverkeer een fluitje van een cent wordt.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een inkomhal die dienstdoet als knooppunt voor de verschillende kamers. Zo tref je er de woonkamer, badkamer en twee slaapkamers aan. De ruime woonkamer baadt in het daglicht en biedt een mooi uitzicht op de bomen van de overliggende parking. De keuken is voorzien van alle nodige apparatuur, zoals een keramische kookplaat, oven en vaatwasser. Daarnaast is er een bijkeuken met ingemaakte kasten die zorgt voor extra bergruimte.

Het appartement beschikt over een comfortabele badkamer met ligbad, seniorenvriendelijke douche en lavabomeubel. De twee ruime slaapkamers zorgen voor de nodige rust en één ervan biedt zelfs toegang tot een handige wasplaats. Verder kan je genieten van vroege ochtendzon op je eigen privéterras.

De ondergrondse parkeerplaats en kelderberging zijn een bijkomende luxe, deze dienen verplicht te worden aangekocht voor 20.000 euro. Het appartement is energie-efficiënt met een EPC van 194 kWh/m² per jaar en een HR+ ketel uit 2022. Ook de elektrische installatie is volledig conform en er is een lift aanwezig.

Beveiliging is geen probleem met een inbraak- en brandveilige inkomdeur. Tot slot, het is gelegen in een zeer rustig gebouw, wat dit appartement ook uitermate aantrekkelijk maakt als investeringsobject.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Ruim gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en terras op TOPlocatie in centrum Herentals.Dit instapklaar appartement werd gebouw in 2004, is energiezuinig en bevindt zich in een uitstekende staat van onderhoud.Ligging: Zeer centraal gelegen te Herentals op wandelafstand van winkels, bakker, ziekenhuis, dokter, apotheek, openbaar vervoer,... . Eveneens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de E313 zeer vlot bereikbaar. Beschrijving: U komt dit appartement binnen in de inkomhal met gastentoilet, deze geeft toegang naar de verschillende ruimtes, zijnde de woonkamer, badkamer en twee slaapkamers. De zeer ruime woonkamer geniet van veel lichtinval en een leuk zicht op de bomen van de overliggende parking. Hiernaast vinden we de keuken, voorzien van een keramische kookplaat, dampkap, klassieke oven, koelkast en vaatwasser. De naastgelegen bijkeuken biedt door zijn ingemaakte kasten veel opbergruimte. Via de inkom/nachthal hebben we vervolgens de badkamer, deze werd voorzien van ligbad, (senioren vriendelijke) douche en lavabomeubel. Er zijn twee ruime slaapkamers waar één slaapkamer toegang geeft aan een naastgelegen wasplaats. Tot slot is er een mooi en privatief terras waar u aangenaam vertoeft in de ochtendzon.
Er is een ondergrondse staanplaats en kelderberging verplicht bij aan te kopen voor 20.000 euro.
Extra's:- EPC 194 kWh/m²/jaar (CV op gas, Ketel HR+ 2022)- Elektriciteit conform- Lift aanwezig
- Inbraak en brand veilige inkomdeur- Zeer rustig gebouw- Ook ideaal als investering

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 318.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2004
Bewoonbare oppervlakte
134 m2
Referentie
YSGI656ZGC3V
Makelaar Code
139060
EPC Waarde
194 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
10 Mar 2024
€318.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com