Kaart

2200 Herentals Appartement Te Koop
105 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit ruime en instapklare gelijkvloers appartement in het hart van Herentals. Met twee slaapkamers, een terras en een garage biedt het alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Hoewel het oorspronkelijk gebouwd werd in 1973, is het volledig gerenoveerd naar moderne standaarden.

De ligging is zeer gunstig, te midden van alle faciliteiten die Herentals te bieden heeft: winkels, scholen en openbaar vervoer liggen allemaal op een steenworp afstand. Bovendien zijn omliggende steden en gemeenten gemakkelijk bereikbaar dankzij de nabijheid van de ring en de E313.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een hal met vestiaire en gastentoilet, die leidt naar de verschillende vertrekken. De leefruimte kan praktisch worden ingedeeld met een eet- en zithoek. Daarnaast beschikt dit appartement over een volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast en combi-oven.

Via de nachthal bereik je de badkamer met lavabo, inloopdouche en aansluitingen voor de wasmachine, en de twee slaapkamers. Extra opbergruimte wordt geboden door een royale dressing met ingemaakte kasten. Aan de achterkant van het appartement vind je een overdekt terras en een private garagebox.

Houd er rekening mee dat de aankoop van de privatieve garagebox verplicht is en €15.000 bedraagt. Dit appartement beschikt over een gunstige EPC-waarde van 209 kWh/m² per jaar en heeft in 2010 een volledige renovatie ondergaan, inclusief inrichting, keuken, badkamer en ramen. Het is voorzien van rolluiken en centrale verwarming op gas met een HR+ ketel. Een geweldige kans om je intrek te nemen in een stijlvol en comfortabel stadsappartement!

* * *

Ruim instapklaar gelijkvloers appartement (2slpk.) met terras en garage.
Dit appartement dateert van 1973 maar werd volledig gerenoveerd naar hedendaagse normen.
Ligging: Gelegen in het centrum van Herentals waardoor alle faciliteiten (winkels, scholen, openbaar vervoer) in de directe omgeving liggen. Overigens zijn omliggende steden en gemeenten zeer vlot bereikbaar door de ligging ten opzichte van de ring en de E313.
Omschrijving: De inkomhal met vestiaire en gastentoilet geeft u toegang naar de verschillende ruimtes. Allereerst betreden we de leefruimte die praktisch kan worden ingedeeld met eet - en zithoek. Langs de leefruimte vindt u de keuken voorzien van keramische kookplaat, dampkap, spoelbak, vaatwasser, ijskast en combi-oven. De leefruimte en de keuken bevinden zich aan de straatkant. De nachthal geeft u toegang tot de badkamer met lavabo, inloopdouche en voorzieningen voor wasmachine en de 2 slaapkamers. Ook is er nog een ruime dressing met ingemaakte kasten aanwezig. Achteraan het appartement bevindt zich het overdekt terras en de privatieve garagebox.
De privatieve garagebox is verplicht bij aan te kopen voor € 15.000.
Extra: -EPC: 209 kWh/m² (jaars)- Algemene renovatie 2010 (inrichting, keuken, badkamer, ramen,...)- Rolluiken- CV op gas ( HR+ ketel)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
FJI9-3TJHZFY
Makelaar Code
136392
EPC Waarde
209 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
07 Apr 2024
€249.000 / Heylen Vastgoed
10 Mar 2024
€259.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com