Kaart

2200 Herentals Appartement Te Koop
147 m² wonen
1 slaapkamers

Ontdek dit prachtige triplex éénslaapkamerappartement met terras op een toplocatie in het hart van Herentals, op loopafstand van het station. Het appartement is onderdeel van een gebouw dat volledig nieuw werd opgetrokken in 2003 en bestaat uit nog maar één ander appartement. U bevindt zich hier op een steenworp afstand van allerlei voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer, scholen, sportfaciliteiten en het ziekenhuis. Ook de verbindingswegen naar omliggende gemeenten en de E313 zijn gemakkelijk toegankelijk.

Dit bijzondere triplex-appartement strekt zich uit over de eerste, tweede en derde verdieping van het gebouw en is toegankelijk via de trap. Op de eerste verdieping treft u een ruime inkomhal aan met dressing en toilet, gevolgd door een slaapkamer met maatkasten. Een verdieping hoger vindt u de volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek, naast een comfortabele badkamer, voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot de wasplaats/berging. Ten slotte komt u op de derde verdieping bij de ruime woonkamer, die toegang biedt tot het fijne terras. De tellers van de appartementen bevinden zich in de gemeenschappelijke inkomhal.

Dit instapklare en energiezuinige appartement is ideaal voor iedereen die op zoek is naar comfort en gemak op een toplocatie. Extra echo's van kwaliteit zijn de Reynaers aluminium ramen en het conforme EK tot 2034. Bovendien heeft het appartement een uitstekende EPC-score van 147 kWh/m²-2023. Maak van dit appartement uw nieuwe thuis en geniet volop van het stadsleven in Herentals.

* * *

Triplex éénslaapkamerappartement met terras op TOPlocatie!
Het appartementsgebouw werd volledig opnieuw opgebouwd in 2003 en bestaat uit 2 appartementen.
Ligging: Pal in het centrum van Herentals en op wandelsafstand van het station. Vlakbij alle faciliteiten zoals winkels, openbaar vervoer, scholen, sportfaciliteiten, het ziekenhuis, ... Tevens zijn de verbindingswegen naar omliggende gemeenten en de E313 vlot te bereiken.
Indeling: Inkomhal met dressing en toilet, slaapkamer, volledige geïnstalleerde keuken met ontbijthoek, badkamer, wasplaats/berging, woonkamer en terras. (ca. 96m²)
Omschrijving: U triplex-appartement gelegen op de eerste, tweede en derde verdieping is te bereiken met de trap. De eerste verdieping omvat een ruime inkom met dressing en toilet en een slaapkamer met maatkasten. Op de tweede verdieping vindt u de volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek. Hiernaast is er een badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet aanwezig. Vanuit de badkamer komt u in de wasplaats/berging. Nog een verdieping hoger is er een ruime woonkamer met toegang tot het terras. De gemeenschappelijke inkomhal herbergt de individuele tellers van de appartementen.
Wie op zoek is naar een instapklaar en energiezuinig appartement op toplocatie, is hier aan het juiste adres.
Extra: - EK conform tot 2034 - EPC: 147 kWh/m²-2023: Reynaers aluminium ramen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1930
Bewoonbare oppervlakte
147 m2
Referentie
H-0CHE73MS62
Makelaar Code
143371
EPC Waarde
147 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€249.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com