Kaart

Ristenstraat 1

2270 Herenthout Appartement Te Koop
134 m² wonen
3 slaapkamers

Op zoek naar een ruim en comfortabel appartement in het charmante Herenthout? Ontdek dit prachtig centraal gelegen gelijkvloers appartement. Verscholen in een rustige residentie vlakbij het bruisende stadscentrum, biedt deze woning het beste van beide werelden.

Bij binnenkomst verwelkomt een inkomhal met vestiaire u, waarna u doorloopt naar de uitnodigende woonkamer. Perfect om te ontspannen na een lange dag of om gasten te ontvangen. De aangrenzende keuken laat niets te wensen over met zijn ingebouwde kookplaat, dampkap, spoelbak, combi-oven, vaatwasser, koelkast en diepvriezer. Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte voor iedereen. Daarnaast is er nog een handige berging, een gastentoilet en een volledig uitgeruste badkamer met douche, bad en dubbele wastafel.

Buiten kunt u genieten van uw eigen terras en siertuin, omringd door rust en groen. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een elektrische zonneluifel voorzien op het terras. Zo kunt u op elk moment van de dag comfortabel buiten zitten.

Tot slot is er een garage inbegrepen in de verkoopprijs, deze bevindt zich gemakkelijk bereikbaar aan de achterkant van het gebouw.

Het appartement heeft een EPC-waarde van 218 kWh/m²/jaar, wat aantoont dat het energie-efficiënt is. Voor meer informatie over dit onroerend goed, kunt u terecht op www.debaco.be of bel ons op 014/73.77.77 om een bezichtiging in te plannen. Mis deze kans niet om uw droomappartement in het hartje van Herenthout te bemachtigen!

* * *

Ristenstraat 1 - 2270 Herenthout - Centraal gelegen gelijkvloers appartement met drie slaapkamers en garage vlakbij het centrum Herenthout. 

Dit appartement bevindt zich in een kleinschalige residentie op een rustige locatie en bestaat uit een inkomhal met vestiaire, ruime woonkamer, keuken (voorzien van kookvuur, dampkap, spoelbak, combi-oven, inbouwvaatwasser, inbouwkoelkast en inbouwdiepvriezer), drie slaapkamers, berging, gastentoilet, badkamer (voorzien van douche, bad en dubbele wastafel), terras en siertuin. Het terras is bovendien voorzien van een elektrische zonneluifel!

Er is tevens een garage inbegrepen in de verkoopprijs, dewelke zich achteraan het gebouw bevindt. 

De EPC-waarde bedraagt 218 kWh/m²jaar.
Meer info vindt u op www.debaco.be of bel ons op 014/73.77.77 voor een bezoek ter plaatse!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2002
Bewoonbare oppervlakte
134 m2
Referentie
S9FB0X88NC9O
Makelaar Code
5905091
EPC Waarde
218 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€369.000 / Debaco
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com