Kaart

2270 Herenthout Appartement Te Koop
230 m² wonen
1807 m² perceel
5 slaapkamers

Opbrengsteigendom bestaande uit 2 app, 3 garages en ruime opslagplaats.
Het pand is zeer gunstig gelegen op de verbindingsweg tussen Herenthout en Herentals, met alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving. De woning werd opgesplitst in twee appartementen met elk een eigen terras. Het perceel, waar u tevens 3 garages en een ruime opslagplaats vindt, omvat 1.807 m² met vrij zicht op het aangrenzend agrarisch gebied.
Indeling: App. 31a: gem. inkomhal, inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, berging, wasplaats, badkamer, 3 slaapkamers, terras. App. 31b: gem. inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, berging, 2 slaapkamers, terras.
Beschrijving: Het gelijkvloers appartement (ca. 130m²) is via de gem. inkomhal of zijingang aan de keuken te bereiken. De inkomhal is voorzien van een gastentoilet en geeft toegang naar de L-vormige en gezellige leefruimte met parket vloer. De keuken biedt ruimte voor het plaatsen van een ontbijthoek met naastliggend de wasplaats en de berging. Via de nachthal bereikt u de badkamer voorzien van toilet, ligbad, dubbele lavabo en de 3 slaapkamers. Achteraan is een terras voorzien.
Het appartement op de eerste verdieping (ca. 100m²) bereikt u via de gem. inkomhal met trap. De leefruimte voorzien van parket vloer is zeer lichtrijk en geeft toegang naar de keuken. Via de nachthal bereikt u de badkamer uitgerust met toilet, ligbad, lavabo en de twee slaapkamers. De kleinste/grootste slaapkamer geeft toegang naar het overdekt terras.
Op het perceel vindt u tevens 3 garageboxen en een zeer ruimte opslagplaats terug. Achteraan is rust gegarandeerd door de groene vergezichten.
Kort om, ideaal voor wie opzoek is naar een investering, kangoeroe - of zorgwoning, ruimte voor vrij beroep, co-housing, …
Extra- App. 31b + één garage: verhuurd- Opslagruimte: verhuurd maar tegen notariële akte beschikbaar- EPC 31a: 232 kWh/m²- EPC 31b: 298 kWh/m²

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 525.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1987
Grond oppervlakte
1807 m2
Bewoonbare oppervlakte
230 m2
Referentie
A5EQVS6OMH95
Makelaar Code
140324
EPC Waarde
232 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€525.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com