Kaart

Oude Tramweg 26-5

3540 Herk-de-Stad Appartement Te Koop
149 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit ongeëvenaarde penthouse in Herk-de-Stad, een prachtige symbiose van ruimte, stijl en comfort. Met zijn royale bruto woonoppervlakte van 149 vierkante meter en een overdekt terras van extra 31 vierkante meter, vormt deze woning een perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit.

Betreed een wereld van verfijning en comfort met twee ruime slaapkamers, beide uitgerust met op maat gemaakte kasten om uw spullen efficiënt op te bergen. Het modern design en de hoogwaardige afwerking doorheen het hele appartement geven een gevoel van tijdloze elegantie.

De open leefruimte, overspoeld met natuurlijk licht, is een ideale plek voor entertainment en ontspanning. Bijkomend wordt dit penthouse aangeboden met twee ondergrondse parkeerplaatsen en een praktische kelderberging, wat zorgt voor een extra opslag mogelijkheid.

Gunstig gelegen dichtbij het levendige stadscentrum en op loopafstand van het rustige bos, biedt deze locatie het beste van twee werelden.

Laat deze unieke kans om eigenaar te worden van dit adembenemende penthouse niet aan u voorbij gaan. Neem vandaag nog contact op met ons via het nummer 013/31.14.00 of mail naar depiramide@era.be voor meer informatie en een exclusieve bezichtiging!

* * *

Oude Tramweg 26-5 - 3540 Herk-de-Stad - Welkom in dit weergaloze penthouse in Herk-de-Stad! Met een bewoonbare bruto-oppervlakte van 149m² en een overdekt terras van 31m² biedt deze woning een perfecte combinatie van ruimte, stijl en comfort.
Stap binnen in de wereld van verfijning en comfort met 2 ruime slaapkamers, elk met op maat gemaakte kasten voor optimale opslag. De moderne inrichting en kwalitatieve afwerking creëren een sfeer van tijdloze elegantie door het hele appartement.
Geniet van het open concept in de leefruimte, doordrenkt met natuurlijk licht, ideaal voor entertainment en ontspanning.
Dit penthouse wordt compleet geleverd met niet één, maar twee ondergrondse staanplaatsen en een handige kelderberging voor extra opslagruimte.
Gelegen nabij het bruisende centrum en op wandelafstand van het rustgevende bos, biedt deze locatie het beste van beide werelden.

De INDELING:
Kelderverdieping: 2 autostaanplaatsen en ruime privatieve berging
Verdieping +2: inkomhal met ingebouwde vestiairekast, woonkamer met open keuken, droge berging, nachthal, gastentoilet, wasplaats, hoofdslaapkamer met dressing, 2de slaapkamer met inbouwkasten, badkamer met inloopdouche en toilet en ruim overdekt terras.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige penthouse. Neem vandaag nog contact met ons op via het nummer 013/31.14.00 of mailen naar depiramide@era.be voor meer informatie en een exclusieve bezichtiging!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
149 m2
Referentie
2XINZ9MAJ0B-
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com