Kaart

Kerkstraat 4

1540 Herne Appartement Te Koop
82 m² wonen
2 slaapkamers

In het hart van Herne, op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen zoals een slager, banken en een bakker en slechts 2 km verwijderd van het station, bieden we dit uitmuntende, nieuw gebouwde BEN appartement te koop aan. Waar mogelijk is er zelfs de mogelijkheid om te kopen aan 6% BTW, mits voldaan wordt aan de voorwaarden.

Het appartement, gebouwd met aandacht voor energie-efficiëntie, belooft een zeer laag energieverbruik. Dit wordt mede gewaarborgd door de naleving van de wettelijke normen omtrent isolatie en ventilatie. U zult hier dus niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam wonen.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer en een keuken met directe toegang tot een groot terras van maar liefst 24 m². Perfect voor zomerse avonden of om in het weekend te ontspannen. De twee slaapkamers, respectievelijk van 13,5 en 10 m², zijn subtiel gescheiden van de leefruimtes middels een nachthal.

Bovendien heeft het appartement een apart toilet, alsmede een badkamer uitgerust met een inloopdouche en dubbele wastafel met kasten voor extra opbergmogelijkheden. Naar wens kunt u ook een dubbele garage/berging of extra parkeerplaats aankopen. Kortom, een ideale woonplek gecombineerd met gemak en modern comfort.

* * *

Kerkstraat 4 - 1540 Herne - Mits te voldoen aan de voorwaarden, mogelijkheid om aan te kopen aan 6% BTW. In het centrum van Herne, op wandelafstand van beenhouwer, banken, bakker en op 2 km van station bieden wij u dit BEN Nieuwbouwappartement met groot terras van 24 m²!! Dit appartement wordt afgewerkt volgens de wettelijke normen mbt isoloatie en ventilatie. Wij garanderen u een zeer laag energieverbruik !! Vanuit de ruime woonkamer en keuken hebt u onmiddellijk toegang tot het groot terras. De 2 slaapkamers (13,5 en 10 m²) zijn door de nachthall gescheiden van de leefruimten. Er is een apart toilet, en badkamer met inloopdouche en 2 lavabo's met kasten. Mogelijkheid dubbele garage/berging of staanplaats bij te kopen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 309.500
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
82 m2
Referentie
8XUHCHA1UZXD
Makelaar Code
463-4936
Prijs Geschiedenis
15 Feb 2024
€309.500 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com