Kaart

Dorp 15

2230 Herselt Appartement Te Koop
174 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Dorp 15 - 2230 Herselt - De Hessel heeft 34 appartementen met één, twee of drie slaapkamers, een bewoonbare oppervlakte van 75 tot 175m2 en een privéterras of -tuintje. Dankzij de fijne binnentuin, een supermarkt als onderbuur en voorzieningen op wandelafstand is De Hessel een echt dorp in een dorp. Jouw thuis in hartje Herselt? Gevonden!

Bel ons voor een afspraak voor het overlopen van de verschillende panden op groot plan en een volledige prijsberekening inclusief parking, berging en kosten (notaris, btw, ...).
E-mail naar info@immogve.be of 0475 40 50 00.

Single, starter, koppel of gezin? Wat je relatie- en gezinsstatus ook is, in De Hessel vind je altijd een appartement op het ritme van jóuw leven. Kom tot rust in de groene (moes)tuin of je eigen privéterras, maak een babbeltje met je gezellige buren en kom weer thuis in je comfortzone: je lichtrijke en praktische appartement. 

De nieuwbouwappartementen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt hernieuwbare energie geproduceerd. Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. Omdat het E-peil < 30, moet de nieuwe eigenaar gedurende 5 jaar slechts de helft van het kadastraal inkomen betalen.
Ligging : De Hessel ligt in hartje Herselt. In je appartement en de binnentuin geniet je immers van alle rust, terwijl je in geen tijd ook in het gezellige centrum van het dorp bent. Met het gemeentehuis, de kerk en winkelstraat op wandelafstand en supermarkt Delhaize als onderbuur kan je de wagen vaak gewoon op de parking laten staan. Toch zin in een uitje? Verschillende leuke steden zoals Aarschot, Diest en Mechelen zijn maar een korte autorit van je verwijderd.

Architectuur : De architectuur van De Hessel is tijdloos en sereen, zodat jij als toekomstige bewoner helemaal tot rust komt in jouw comfortzone: je appartement. En dankzij de grote raampartijen baad je de hele dag in het licht en geniet je van een fraai uitzicht op de groene binnentuin.

Binnentuin : Een boek lezen in het groen, een spelletje jeu de boules spelen met vrienden, spontaan picknicken met het gezin of bijpraten met je buurvrouw terwijl de kinderen stoeien in de speelzone? In de groene binnentuin tussen de gebouwen van De Hessel kom je even helemaal op adem. De combinatie van grassen, verschillende bloeiers en karaktervolle (fruit)bomen zorgt voor een gezellige groene long onder je woning. Groene vingers? Steek ze eens uit de mouwen en ga aan de slag in de moestuin of – dé eyecatcher van de binnentuin – de knappe glazen serre.

Bel ons voor een afspraak voor het overlopen van de verschillende panden op groot plan en een volledige prijsberekening inclusief kosten (btw, notaris, ...).
E-mail naar info@immogve.be of 016 56 56 14

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Bewoonbare oppervlakte
174 m2
Referentie
2401620220127120312
Makelaar Code
4635023
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
ja
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com