Home Te Koop Appartement 9550 Herzele
Houtemstraat 12C-22
Kaart

Houtemstraat 12C-22

9550 Herzele Appartement Te Koop

Op zoek naar een lucratieve investering in vastgoed? Ontdek deze verhuurde assistentiewoning in de charmante JFK residentie in Herzele. Deze bijzondere woning combineert moderne gemakken met uitstekende faciliteiten, en biedt een veilige en comfortabele omgeving voor de bewoners.

Het appartement zelf is een toonbeeld van hedendaags wonen met twee ruime slaapkamers, voldoende opbergruimte en een apart toilet. De badkamer is voorzien van een douche, een lavabo en een extra toilet. Het hart van het appartement is ongetwijfeld de gezellige woonkamer met open keuken, perfect voor momenten van ontspanning en gezelligheid.

De echte troef van deze eigendom is echter de buitenruimte: een mooi terras met een aangenaam tuintje. Daarnaast is er aan parkeermogelijkheden geen gebrek en kunnen bewoners ook gebruik maken van de gemeenschappelijke cafetaria.

Met een gunstig EPC en de zekerheid van een huurder, is dit appartement de ideale investeringskans. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, kunt u ons contacteren via steffen@immotijl.be of telefonisch op 0472 28 41 65. Laat deze unieke kans niet aan u voorbijgaan!

* * *

Houtemstraat 12C-22 - 9550 Herzele - Verhuurde assistentiewoning te Herzele!

In residentie JFK vinden we dit knap appartement, de building heeft verschillende faciliteiten en is erkend als assistentie woning.
Het appartement omvat 2 slaapkamers, een berging, een apart toilet, een badkamer (douche, lavabo, toilet) en een woonkamer met open keuken. Als extra troef is het terras met leuk tuintje.
Gunstig EPC, voldoende parkeergelegenheid, gemeenschappelijke cafetaria ruimte, … Het appartement is momenteel verhuurd dus ideaal als investering! Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via steffen@immotijl.be of 0472 28 41 65

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2014
Referentie
NGI4SZKV45D0
Makelaar Code
5910672
EPC Waarde
150 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Mar 2024
€225.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com