Kaart

Kleuterweg 25-1

3550 Heusden-Zolder Appartement Te Koop
183 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek dit ruime appartement in Heusden bij ImmoFusion, beschikbaar voor bezichtigingen 7/7. Dankzij onze handige 3D-tour voelt het net alsof je zelf door het pand loopt!

Dit vastgoed biedt een unieke capabiliteit om op te splitsen in twee onafhankelijke eenheden, wat perfect is voor de realisatie van twee kangeroe-appartementen. Beide appartementen zijn gelegen op het gelijkvloers en hebben hun eigen ingangen voor maximale privacy.

Het eerste appartement beschikt over een knusse leefruimte met keukenhoek, een afgescheiden slaapkamer en een badkamer. Het tweede appartement heeft twee slaapkamers, een badkamer en een keuken met grenzende living. Beide units genieten van aardgasverwarming, wat zorgt voor een comfortabele en efficiënte verwarming van de binnenruimtes.

Een sterk punt van dit vastgoed is zijn flexibiliteit. Het voorste appartement kan namelijk omgevormd worden tot een handelspand of winkelruimte, waardoor het een ideale plek is voor zelfstandigen die wonen en werken willen combineren. Bovendien zijn er geen gemeenschappelijke kosten, wat je volledige controle geeft over je uitgaven.

Het appartement is instapklaar, dus je kunt zonder zorgen je nieuwe thuis bewonen. Gelegen in het hart van Heusden, maar toch in een rustige zijstraat, biedt het pand de perfecte balans tussen levendig stadsleven en rustige woonomgeving. Recente vernieuwingen aan de sanitaire voorzieningen, ramen en elektriciteit garanderen de kwaliteit en duurzaamheid van het appartement.

Met een beschikbare garage als extra troef, biedt dit appartement zowel een aantrekkelijke woonervaring als verschillende mogelijkheden voor ondernemers. De combinatie van comfort, privacy en flexibiliteit maakt dit vastgoed een unieke opportuniteit in Heusden.

Bel ons op 078/78.78.70 voor meer informatie of plaatselijke bezichtiging, of bezoek ons kantoor - je bent altijd welkom!

* * *

Kleuterweg 25-1 - 3550 Heusden-Zolder - Bij ImmoFusion 7/7 “open huis” : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
Ruim appartement in Heusden met unieke mogelijkheid tot opdeling in twee zelfstandige eenheden, ideaal voor twee kangeroe-appartementen. Beide eenheden bevinden zich op het gelijkvloers en hebben aparte ingangen voor optimale privacy.

Appartement 1 omvat een gezellige living met keukenhoek, een aparte slaapkamer en een badkamer. Het tweede appartement beschikt over twee slaapkamers, een badkamer en een keuken met aangrenzende living. Beide eenheden zijn voorzien van aardgasverwarming, wat zorgt voor een comfortabel en efficiënt verwarmd binnenklimaat.

Een van de grote troeven van dit vastgoed is de flexibiliteit. Het voorste appartement kan eventueel worden omgevormd tot een handelspand of winkelruimte, ideaal voor het uitoefenen van jouw vrij beroep. Dit biedt een unieke kans voor ondernemers die zowel willen wonen als werken op dezelfde locatie.
Bijkomende voordelen zijn de afwezigheid van gemeenschappelijke kosten, waardoor je volledige controle hebt over je uitgaven. Het appartement is bovendien instapklaar, wat betekent dat je zonder zorgen je nieuwe thuis kunt betrekken. De ligging is gunstig, midden in het centrum van Heusden, maar toch in een rustige zijstraat, waardoor je kunt genieten van het bruisende stadsleven en tegelijkertijd van de nodige rust en privacy.
De sanitaire voorzieningen, ramen en elektriciteit zijn recent vernieuwd, wat de duurzaamheid en kwaliteit van het appartement waarborgt. Ook is er een garage beschikbaar, wat een extra troef is voor bewoners die met de wagen komen.
Kortom, dit appartement biedt niet alleen een aantrekkelijke woonomgeving, maar ook diverse mogelijkheden voor ondernemers. De combinatie van comfort, privacy, en flexibiliteit maakt dit vastgoed tot een unieke kans in de Heusden
Pluspunten:
-Tuin achter
-verwarming op aardgas
-2 x kangeroe appartement:
app 1 :living met keukenhoek, aparte slaapkamer en badkamer,
app 2 : living met keuken 2 slaapkamers, badkamer
-1 app. kan terug omgevormd worden naar handelsruimte
-instap klaar
-geen gemeenschappelijke kosten
-privacy
-garage
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 187.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1967
Bewoonbare oppervlakte
183 m2
Referentie
69MR3C0MNXXT
Makelaar Code
5910783
EPC Waarde
214 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20210425-0002406503-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€187.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com