Home Te Koop Appartement 3550 Heusden-Zolder
Waterleidingstraat 5-11
Kaart

Waterleidingstraat 5-11

3550 Heusden-Zolder Appartement Te Koop
120 m² wonen
3 slaapkamers

Vlakbij de levendige Koolmijnlaan in Heusden-Zolder ligt dit prachtige triplex appartement op de eerste verdieping. Bij binnenkomst word je meteen verwelkomd door een luxueuze, volledig ingerichte keuken met 5-pits gasfornuis. Deze vloeit naadloos over in een woonkamer uitgerust met een moderne gashaard. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig zicht op het ruime terras, dat toegankelijk is via een groot schuifraam. Naast de ingang bevindt zich een gastentoilet en een keukenberging.

Op de eerste etage vind je de badkamer met toilet en douche, en twee ruime slaapkamers. De zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trap, is ideaal als logeerkamer of kantoorruimte. Deze ruimte is nu in gebruik als wasplaats/bergruimte en is tevens volledig ingericht.

Dit magnifieke appartement valt op door de afwerking met hoogwaardige materialen en biedt ondanks zijn nabijheid tot de bekende Koolmijnlaan veel privacy en rust. Buiten is er een privéparkeerplaats en extra bergruimte. De algemene kosten bedragen 62 euro per maand.

Laat deze parel niet aan je voorbijgaan! Voor een bezichtiging kun je ons bereiken op het nummer 089.20.90.88.

* * *

Waterleidingstraat 5-11 - 3550 Heusden-Zolder - Op een boogscheut van de bruisende Koolmijnlaan te Heusden-Zolder treffen we dit triplex appartement op het eerste verdiep.

We komen binnen in de luxe volledig ingerichte keuken met 5-pits gasfornuis, die overloopt naar de woonkamer uitgerust met een moderne gashaard. Vanuit de woonkamer heeft men zicht op het ruime terras dat te bereiken is via het grote schuifraam. Gastentoilet en keukenberging zijn langs de inkomdeur aanwezig. Op de eerste étage treffen we de badkamer met toilet en douche, samen met de 2 ruime slaapkamers.
Op de hoogste etage is de zolder, te bereiken met een vaste trap, goed voor een logeerkamer of bureau. Deze doet momenteel dienst als wasplaats/berging en is tevens ingericht.

Dit prachtig appartement is met hoogwaardige materialen afgewerkt wat ook meteen opvalt bij het binnenkomen. Nochtans vlak aan de bekende Koolmijnlaan is er veel privacy en rust. Privé staanplaats en berging buiten aanwezig.
Algemene kosten: 62,00 euro/maand.

Haast u om dit juweeltje niet mis te lopen! Contacteer ons voor een ... bezichtiging op het nummer 089.20.90.88.

Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Kadastraal Inkomen
€ 942
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2014
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
W666YVP3CZP1
Makelaar Code
2905
EPC Waarde
103 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
202208010002648722res1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€299.000 / Sensimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com