Kaart

Brugstraat 9-5

3550 Heusden-Zolder Appartement
86 m² wonen
€209.000

Maak je klaar voor een unieke vastgoedervaring met ImmoFusion. Dankzij onze 3D-TOUR, kan je het vastgoed ontdekken alsof je er zelf doorloopt, en dit 7 op 7. We nemen je mee naar een charmant appartement in het hartje van Heusden. Vanuit het comfort van je woonkamer geniet je van een levendig uitzicht op de drukke rotonde van de Brugstraat en Koerselsebaan.

Gelegen op de tweede verdieping, biedt dit appartement twee slaapkamers en een overdekt terras aan de achterzijde. De indeling is klassiek, perfect afgestemd op de noden van een gezin. Een centrale hal met apart toilet leidt je naar de ruime woonkamer met open keuken, die over de volledige breedte van het appartement loopt. Hier word je begroet door een overvloed aan zonlicht en voldoende ruimte om een gezellige eethoek en zithoek in te richten. De keuken biedt een prachtig uitzicht op de woonkamer, waardoor je betrokken blijft bij het gezinsleven terwijl je kookt.

De twee slaapkamers zijn ruim, ideaal voor een tweepersoonsbed, kledingkast en eventueel een bureau. De badkamer bevindt zich tussen de slaapkamers en is uitgerust met een badmeubel, spiegelkast en ligbad, volledig betegeld voor een luxueuze uitstraling.

Je en je gezin worden trotse inwoners van Heusden-Centrum, of 'Heusden-Dorp' zoals het liefkozend door de lokale dorpsraad wordt genoemd. Het gebied biedt alle faciliteiten van een stadscentrum en heeft uitstekende verbindingen met Koersel/Beringen, Zolder en Houthalen. De E314 is gemakkelijk bereikbaar via Zolder en de lagere school De Brug ligt op slechts 100 meter afstand, ideaal voor gezinnen met kinderen.

Andere kenmerken van dit aantrekkelijke appartement zijn de autostaanplaats, het apart toilet, de ruime woonkamer met veel natuurlijk licht en de grote open keuken.

Als dit als muziek in je oren klinkt, kom dan zeker eens langs om dit prachtige appartement van naderbij te bekijken! Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon langs bij ons op kantoor. We heten je altijd welkom!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Brugstraat 9-5 - 3550 Heusden-Zolder - Bij ImmoFusion  7/7 “open huis”  : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
Met dit knappe appartement bevinden we ons in het centrum van Heusden. Vanuit uw luie zetel hebt u zicht op de te kleine rotonde van de Brugstraat en Koerselsebaan. Animatie genoeg dus want daar valt altijd wel iets te beleven. Het appartement ligt op de 2de verdieping, heeft 2 slaapkamers en achteraan heb je een overdekt terras.
 
De indeling van het appartement is vrij klassiek zoals ieder gezinnetje het graag heeft. In de centrale hal met apart toilet kan je richting de woonkamer achteraan of de slaapkamers. De woonkamer met open keuken is mooi ruim over de hele breedte van je nieuwe eigendom. Het zonlicht komt je tegemoet en je hebt een aangenaam ruim gevoel. Hier heb je plaats genoeg om een gezellige eet-en zitplaats te installeren. Vanuit de keuken heb je mooi zicht op de woonkamer, je bent er dus steeds bij als je staat te koken terwijl de kinderen tv kijken of hun huiswerk aan tafel maken. Vooraan liggen de 2 slaapkamers, mooi groot voor een 2-persoonsbed met kleerkast en eventueel nog bureeltje. De badkamer ligt tussenin, ingericht met badmeubel, spiegelkast en ligbad. De wanden zijn hier volledig betegeld.
 
Je wordt hier samen met je gezinnetje inwoner van Heusden-Centrum. Of van ‘Heusden-Dorp’ zoals de lokale dorpsraad het graag noemt. Een aangename, levendige en centrale ligging met alle centrumfaciliteiten in de eigen omgeving. Je hebt een goede verbinding met Koersel/Beringen, Zolder en Houthalen. Via Zolder kan je naar de E314. De kinderen kunnen te voet naar school, want op 100m ligt de lagere school De Brug. Dit alles klinkt als muziek in de oren? Kom zeker langs om dit mooie appartement eens van naderbij te bekijken!
Pluspunten:
- Aangenaam appartement
- Autostaanplaats
- Ruime woonkamer met veel lichtinval
- Open grote keuken
- 2 slaapkamers
- Apart toilet
- E314 op 1km
- In het centrum van Heusden
- School op 100m
 
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 209.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1995
Bewoonbare oppervlakte
86 m2
Referentie
OKU08JDZLCMK
Makelaar Code
5911155
EPC Waarde
114 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240211-0003139714
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€209.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com