Kaart

Zwaluwstraat 22-22

3550 Heusden-Zolder Appartement Te Koop
123 m² wonen

Bij ImmoFusion is het elke dag open huis, ervaar dankzij onze 3D-TOUR vastgoed alsof je er zelf doorheen wandelt! We verwelkomen je graag in dit prachtige 2-slaapkamer appartement dat rustig gelegen is in een doodlopende straat, maar toch vlakbij de levendige Koolmijnlaan. De unieke ligging combineert het beste van twee werelden: het dynamisme van de stad binnen handbereik en tegelijkertijd de rust van een verstopte straat.

Betreed het appartement via de ruime inkomhal met apart toilet en voldoende opbergruimte voor jassen en schoenen. Deze gastvrije entree brengt je naar de lichte woonruimte, grenzend aan de goed uitgeruste keuken, waar je heerlijke maaltijden kunt bereiden. Daarnaast vind je hier ook een wasplaats met extra bergruimte. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het westelijke terras, een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang.

De modern ingerichte badkamer biedt alle comfort en heeft ook een ruim bad. De twee ruime slaapkamers bieden meer dan genoeg plaats voor een groot bed, kasten en een bureau, waardoor de woning perfect geschikt is om comfortabel te wonen en te werken. Bovendien beschikt het appartement over een eigen garage in de kelder, ideaal voor het veilig stallen van je auto en extra opslagruimte.

De ligging in een doodlopende straat garandeert rust en privacy, terwijl je toch dichtbij de levendige Koolmijnlaan zit vol met winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden. Ook het openbaar vervoer en verscheidene goede scholen bevinden zich op wandelafstand, wat dit appartement ideaal maakt voor gezinnen.

Enkele sterke troeven van dit appartement zijn het energiezuinige EPC B certificaat, de rustige ligging, nabijheid van de bruisende Koolmijnlaan, parkeermogelijkheid voor de deur, het westelijk gerichte terras en de kelder met eigen garage.

Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70 of kom gewoon langs op ons kantoor, je bent steeds welkom!

* * *

Zwaluwstraat 22-22 - 3550 Heusden-Zolder - Bij ImmoFusion  7/7 “open huis”  : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
Stap binnen in dit prachtige appartement met 2 slaapkamers, gelegen op een fantastische locatie dichtbij de bruisende Koolmijnlaan, maar toch rustig verscholen in een doodlopende straat. Deze unieke combinatie biedt het beste van twee werelden: de levendigheid van de stad binnen handbereik en de rust van een afgelegen straat.
Bij het betreden van het appartement komt u binnen in een ruime inkomhal met een apart toilet en voldoende ruimte om jassen en schoenen op te bergen, waardoor uw gasten direct een warm welkom ervaren. De inkomhal leidt naar de grote leefruimte met aangrenzende keuken, die overvloeit van natuurlijk licht dankzij de grote ramen.
De keuken is goed uitgerust en biedt een gezellige plek om heerlijke maaltijden te bereiden. Naast de keuken vindt u de wasplaats met extra opbergruimte, wat het dagelijkse huishouden een stuk gemakkelijker maakt. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het westelijk gerichte terras, waar u kunt genieten van de zonsondergang en ontspannen momenten kunt beleven.
De gezellige en moderne badkamer is voorzien van alle comfort met een ruim bad om in te genieten of snel even een douche te nemen. De twee ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een groot bed, kasten en een bureau, waardoor u hier comfortabel kunt wonen en werken. Het appartement beschikt ook over een kelder met een eigen garage, perfect voor het veilig parkeren van uw voertuig en het opbergen van extra spullen.
De ligging in een doodlopende straat zorgt voor rust en privacy, terwijl u toch dicht bij de levendige Koolmijnlaan bent, met tal van winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden. Bovendien zijn deze en ook  het openbaar vervoer op loopafstand bereikbaar. In de buurt zijn er goede scholen aanwezig, waardoor dit appartement ideaal is voor gezinnen.
Pluspunten:

- EPC B!
- Rustige ligging in doodlopende straat
- Nabij bruisende Koolmijnlaan
- Parkeermogelijkheid voor de deur
- Westelijk gericht terras
- Kelder met eigen garage
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2009
Bewoonbare oppervlakte
123 m2
Referentie
QLCZEEXH6BKD
Makelaar Code
5711733
EPC Waarde
190 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240313-0031566200000-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€239.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com