Kaart

Ringlaan 30

3550 Heusden-Zolder Appartement
99 m² wonen
€290.000

Ontdek bij ImmoFusion een energiezuinig appartementenproject in het hartje van Zolder dat altijd open voor bezichtiging is, dankzij onze 3D-tour. Dit zorgt ervoor dat je het vastgoed kan ervaren alsof je er zelf doorheen loopt.

Ons moderne project op de Bieststraat bestaat uit 10 appartementen die verspreid liggen over vier verdiepingen, gevestigd op een ruim perceel met een grote gemeenschappelijke tuin aan de achterkant. De gelijkvloerse appartementen genieten van aangename tuintjes, terwijl de appartementen op de hogere verdiepingen beschikken over mooie terrassen.

Met drie appartementen op elke verdieping en een prachtig, ruim penthouse op de bovenste verdieping met een adembenemend uitzicht, biedt dit project een mix van woonopties. In de kelder zijn voldoende parkeerplaatsen, bergingen en een fietsenstalling beschikbaar.

Door hun E-peil van 30 zijn deze appartementen zeer energiezuinig. Dit kan zelfs nog verlaagd worden tot E-peil 20 door extra zonnepanelen te installeren. De ideale ligging, gecombineerd met het lage E-peil, maakt deze appartementen bijzonder aantrekkelijk om zelf in te wonen of als investering.

Gelegen op slechts twee minuten wandelen van de winkels en met makkelijke toegang tot de snelweg, profiteert dit project van een bruisende en gunstige locatie. Het openbaar vervoer bevindt zich vlak voor de deur, waardoor steden als Heusden, Beringen, Houthalen en Hasselt eenvoudig bereikbaar zijn.

Je hebt de vrijheid om het interieur van deze nieuwbouwappartementen naar eigen smaak in te richten om zo je perfecte thuis te creëren. Elk appartement beschikt over een ruime woonkamer die naadloos aansluit op een groot terras en is voorzien van vloerverwarming.

De prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en berging, en de bouwwerken zijn reeds van start gegaan. Neem contact met ons op via 078/78.78.70 voor meer informatie of om een bezichtiging ter plaatse te regelen. Je bent ook altijd welkom op ons kantoor!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Ringlaan 30 - 3550 Heusden-Zolder - Bij ImmoFusion  7/7 “open huis”  : klik op onze 3D-TOUR.
Ervaar vastgoed alsof je er zelf doorloopt!
In het centrum van Zolder bevindt zich dit prachtige energiezuinige project van 10 appartementen!
Deze moderne blok is gelegen op de Bieststraat en bevindt zich op een mooi perceel met aan de achterzijde een ruime gemeenschappelijke tuin.
De woonappartementen hebben een praktische indeling; er bevinden zich zowel op het gelijkvloers, de 1ste en de 2de verdieping elk 3 appartementen; op de 3de verdieping bevindt er zich 1 prachtig en ruim penthouse met adembenemend uitzicht….
De appartementen op het gelijkvloers hebben leuke tuintjes; de hoger gelegen appartementen elk mooie terrassen!
In de kelder werden er voldoende parkeerplaatsen, bergingen en een fietsenstalling voorzien.
De appartementen dragen het E-peil 30; men kan zakken naar E-peil 20, mits men extra zonnepanelen laat voorzien!
 
Deze Residentie bevindt zich letterlijk op 2 minuten wandelen van de winkels; de oprit van het autostrade is uitermate makkelijk te bereiken.
Het openbaar vervoer bevindt zich quasi voor de blok en vanuit hier is men zo naar Heusden-Beringen-Houthalen en Hasselt!

Deze nieuwbouw-appartementen kunnen naar eigen smaak ingericht worden zodat het een echte “thuis” wordt naar ieders smaak!
De appartementen hebben allen aansluitend aan de ruime leefruimte een ruim terras.
Overal wordt er vloerverwarming voorzien. De ideale ligging in combinatie met het lage E-peil maken dat dit zowel om zelf te wonen of als investering zeer interessante appartementen zijn!
Prijzen zijn exclusief ondergrondse parkeerplaats en berging.

Werken zijn reeds gestart.
Voor een bezichtiging ter plaatse of meer info, bel ons op 078/78.78.70, of kom gewoon binnen op ons kantoor, steeds welkom!
 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 290.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
99 m2
Referentie
42O-24-6LPA9
Makelaar Code
5922517
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€290.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com