Home Appartement 2660 Hoboken
Windmolenstraat 239-1v



immo Kaart

Windmolenstraat 239-1v, 2660 Hoboken

Appartement in Hoboken
71 m² wonen
186 m² perceel
2 slaapkamers
€219.000

Windmolenstraat 239-1v - 2660 Hoboken - Een gloednieuw, instapklaar appartement met twee slaapkamers waar je zo in kunt, met een open keuken, mooie XL-tegelvloer én een gezellig terras? Dat krijg je hier, in deze fijne buurt in Hoboken. Voor de maandelijkse lasten hoef je het alvast niet te laten, want die zijn laag!
Je komt binnen in de gemeenschappelijke hal, met een handige fietsenberging rechts. De glanzende zwarte trap leidt je naar boven, waar je op de eerste verdieping het appartement binnenstapt in de nachthal met een mooie grijze XL-tegelvloer die naadloos doorloopt over het hele appartement. Je hebt van hieruit ook toegang tot de moderne badkamer met inloopdouche, lavabo met hangkast, hangtoilet, automatisch afzuigsysteem en aansluiting voor was- en droogmachine. De twee volwaardige slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van het gebouw.
Licht, ruimte en een topterras Vanuit de centrale hal, vind je aan de achterzijde de lichte leefruimte met open keuken, waar het heerlijk toeven is, goed voor zo’n 27m² in totaal. De keukenwand is volledig geïnstalleerd en heeft een spatwand van witte metrotegeltjes, een inductievuur, dampkap, spoelbak, koelkast met 3 vriesvakken, oven, microgolfoven, kastruimte en last but zeker not least: een vaatwasser! Je kunt hier nog makkelijk een mooie eettafel of een eettoog installeren, met nog plaats voor een groot salon achteraan. Door het grote schuifraam valt het licht mooi binnen en kijk je uit op nog een grote troef van dit appartement: het gezellige terras op bankirai dat zich over de hele breedte van het appartement uitstrekt.
Rustig wonen met alles in de buurt & in een wip op het Zuid Het is hier fijn wonen, in deze residentiële wijk, vlakbij campus Hoboken van de KdG-hogeschool. Je hebt hier allerlei (buurt)winkels vlakbij, net als openbaar vervoer én groen, met keuze uit park Sorghvliedt en het Schoonselhof, op enkele minuutjes fietsen. En met de auto, fiets of openbaar vervoer ben je bovendien zo op Antwerpen Zuid!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 219.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
186 m2
Bewoonbare oppervlakte
71 m2
Referentie
WOM6-PZFRQPC
Makelaar Code
12565
EPC Waarde
42 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240417-0003217431-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Info aangevraagd
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
30 Apr 2024
€219.000 / Immovasta
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com