Home Te Koop Appartement 1560 Hoeilaart
Brusselsesteenweg 102-1
Kaart

Brusselsesteenweg 102-1

1560 Hoeilaart Appartement Te Koop
92 m² wonen
448 m² perceel
2 slaapkamers

Gelegen in het charmante Hoeilaart, biedt deze volledig gerenoveerde gelijkvloerse appartement u de perfecte mix van bereikbaarheid en comfort. Met winkels, scholen en openbaar vervoer op een steenworp afstand geniet u hier van het ultieme gemak.

Met een royale bewoonbare oppervlakte van ongeveer 92m², heeft dit appartement voldoende ruimte om u thuis te voelen. U wordt verwelkomd door een inkomhal met vestiaire. Dit leidt naar een lichtrijke woonkamer van ongeveer 27m², ideaal om te ontspannen na een lange dag. De keuken is volledig uitgerust met een elektrische kookplaat, dampkap, oven, koelkast, diepvries en dubbele spoelbak, waardoor het bereiden van maaltijden een fluitje van een cent wordt. Het appartement beschikt tevens over twee ruime slaapkamers, elk ongeveer 14m². De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet wat zorgt voor alle benodigde voorzieningen.

Bovendien biedt dit appartement ook een aantal extra's. Het handelt om PVC ramen met dubbele beglazing en verwarming op gas, en twee privé kelders voor extra opslag. Het heeft ook een garage met handmatige poort, ruim genoeg voor één auto (voor een extra €35.000), en er is zelfs een parkeerplaats voor de garage. Terwijl u geniet van de rustige, oostelijk gerichte tuin, kunt u heerlijk ontspannen en genieten van uw nieuwe thuis. Het appartement heeft een EPC-ratio van 484 kWh/m².

Let op, de verstrekte informatie en opgegeven oppervlaktes zijn indicatief en vormen geen juridische verplichting. Ontdek dit prachtige appartement in Hoeilaart, het biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en gemakkelijk leven.

* * *

Brusselsesteenweg 102-1 - 1560 Hoeilaart - Gerenoveerd appartement ideaal gelegen te Hoeilaart vlakbij de winkels, de scholen en het openbaar vervoer.

Het appartement, gelegen op het gelijkvloers, heeft een bewoonbare oppervlakte van +/-92m² en bestaat uit: inkomhal met plaats voor een vestiaire - lichtrijke woonkamer (+/-27m²) - volledig geïnstalleerde keuken (elektrische kookplaat, dampkap, oven, koelkast, diepvries en dubbele spoelbak) (+/-7m²) - 2 slaapkamers (+/-14m², +/-14m²) - badkamer (lavabo, douche, toilet).

Extra informatie: dubbele beglazing PVC - verwarming op gas - 2 individuele kelders - garage met handmatige poort voor een auto (+35.000€) - staanplaats voor 1 auto voor de garage - oost gericht tuin - EPC: 484 kWh/m².

Renovatieverplichting: alle residentiële gebouwen met EPC label E of F, moeten verplicht gerenoveerd worden naar label D of beter, binnen de 5 jaar na aankoop.

Overstromingsrapport:
- Perceelscore of P-score: C
- Gebouwenscore of G-score: A

De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1966
Grond oppervlakte
448 m2
Bewoonbare oppervlakte
92 m2
Referentie
MJ810N3IPG2V
Makelaar Code
5720946
EPC Waarde
484 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240110-0001082601-RES-7
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
1
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Jan 2024
€295.000 / Clintimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com