Kaart

Berkenlaan 15-1V

2940 Hoevenen Appartement Te Koop
86 m² wonen
86 m² perceel
2 slaapkamers

Op zoek naar een ruim en gunstig gelegen hoekappartement in Hoevenen? Kijk dan zeker eens naar dit appartement in een aangename woonwijk, vlakbij het centrum. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer zijn op wandelafstand te vinden.

Hoewel dit appartement wat opfrissing kan gebruiken, zal je verrast zijn door de prachtige lichtinval en de ruime indeling. Met een beetje creativiteit maak je hier een fantastische plek van om te wonen.

Via een centrale inkomhal kom je binnen in het appartement dat een duidelijk gescheiden woon- en slaapgedeelte heeft. De woonkamer is royaal en dankzij grote ramen ook zeer licht. Het appartement beschikt verder nog over een eenvoudig ingerichte keuken, twee ruime slaapkamers, een balkon en een badkamer met ligbad en wastafel. Er is ook een apart toilet aanwezig.

Uniek aan dit appartement is de privatieve garagebox aan de achterzijde van het gebouw. Deze garagebox is niet inbegrepen in de vraagprijs, maar moet wel verplicht aangekocht worden voor €20.000.

De gemiddelde kosten voor dit appartement bedragen €150 per maand. Vergeet niet deze kosten ook in je budget op te nemen.

Kortom, ben je op zoek naar een ruim appartement met veel potentieel en een gunstige ligging in Hoevenen? Dan is dit hoekappartement zeker het bekijken waard!

* * *

Berkenlaan 15-1V - 2940 Hoevenen - Dit ruime hoekappartement is goed gelegen in een aangename woonwijk vlakbij het centrum van Hoevenen. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allen op wandelafstand bereikbaar. Hoewel het appartement een frisse wind kan gebruiken, heeft het een mooie lichtinval, een ruimtelijke indeling en biedt het bovendien veel mogelijkheden. U komt het appartement binnen via een centrale inkomhal, die het woon- en slaapgedeelte met elkaar verbindt. De ruime woonkamer kan dankzij grote ramen genieten van flink wat daglicht. Verder beschikt het appartement over een basic ingerichte keuken, 2 ruime slaapkamers, een balkon, een badkamer met ligbad met douchescherm en wastafel en een apart toilet. Achteraan het appartementsgebouw is een privatieve garagebox met handmatige poort aanwezig. Deze is niet inbegrepen in de vraagprijs, maar dient verplicht bij aangekocht te worden voor €20.000. Gem. kosten: €150/maand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 189.000
Kadastraal Inkomen
€ 815
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
86 m2
Bewoonbare oppervlakte
86 m2
Referentie
-P1AZVWX1M2N
Makelaar Code
3686499
EPC Waarde
184 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€189.000 / Fimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com