Home Appartement 2940 Hoevenen
Platanenlaan 102
Kaart

Platanenlaan 102

2940 Hoevenen Appartement
87 m² wonen
2 slaapkamers
€239.000

Platanenlaan 102 - 2940 Hoevenen - Uitpakken en jezelf installeren, dat is alles wat je hier hoeft te doen, in dit prachtige, tot in de puntjes gerenoveerde appartement. Inclusief mooie, tijdloze materialen, een strakke keuken en badkamer en 2 slaapkamers waar de ochtendzon mooi binnenvalt.
In een brede, rustige straat met heel wat bomen waar het makkelijk parkeren is, vind je op huisnummer 102 dit kleinschalige flatgebouw. Het appartement op de tweede verdieping werd in 2021 helemaal gerenoveerd, je kunt hier dus zo in trekken. Via de lichtrijke verzorgde hal beneden neem je de trap naar boven. Je stapt het appartement binnen in de ruime inkomhal, waar alle ruimtes op uitkomen. Je hebt hier plaats voor een grote kapstok en schoenenkast, en een grote spiegel, handig voor die laatste check voor je naar buiten gaat. De kwaliteitsvolle lichte laminaatparket loopt door over het hele appartement.
Prachtige leefruimte & moderne leefkeuken deluxe Van hieruit stap je de leefruimte binnen, een prachtige ruimte van maar liefst 38 ²m, met plaats voor een groot salon en een grote open keuken aan de straatzijde. Het licht valt hier royaal binnen door de raampartij over de ganse gevel vooraan, en de moderne keuken is een plaatje: volledig geïnstalleerd, inclusief een strakke tafel in het verlengde van het keukenblad, waarbij elke centimeter optimaal werd benut. Je hebt hier een inductiekookplaat, dampkap, dubbele spoelbak, oven, vaatwasser, koelkast, diepvriezer en heel veel kastruimte. Een heerlijke plek om te koken en lang te tafelen.
Weer in de hal heb je een aparte wasplaats, met een makkelijk schoon te maken tegelvloer, aansluiting voor je wasmachine en droogkast én een superhandige ingemaakte kastenwand. Daarnaast bevindt zich de moderne badkamer, met z’n mooie donkergrijze tegel, grote inloopdouche met matzwarte kranen, ligbad - mét sfeervolle ledstrips! – strak hangtoilet en lavabomeubel met spiegel en onderkast. De twee slaapkamers bevinden zich achteraan en zijn licht, met dezelfde mooie laminaatparket als in de gang en de leefruimte. Vanuit de master bedroom, waar de ochtendzon mooi binnenvalt, heb je toegang tot het terrasje hier, een fijne buitenplek van 5 ²m, met plaats voor een loungezeteltje en enkele planten.
Alles binnen handbereik Het is hier heerlijk wonen, zo vlakbij het centrum van Hoevenen, en toch nabij heel wat groen en recreatiemogelijkheden. Je hebt hier maar liefst 2 speelpleintjes, een voetbalveldje, een basketbalveld, én natuurgebied ‘het Rood’ vlakbij. Boodschappen kan je doen in de Carrefour en de Delhaize, op amper 2 minuutjes van je voordeur. Groen, rustig én toch niet ver van de stad af!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
87 m2
Referentie
N038FPPXIEYS
Makelaar Code
12555
EPC Waarde
153 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20221222-0002762573-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Info aangevraagd
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€239.000 / Immovasta
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com