Kaart

Bruggestraat 44

8830 Hooglede Appartement Te Koop
80 m² wonen
266 m² perceel

Op zoek naar een modern en energiezuinig appartement in Hooglede? Dit recente appartement, gebouwd in 2018, is perfect gelegen in het centrum van Hooglede. Met een bewoonbare oppervlakte van 80 m², biedt het een perfecte indeling en afwerking met hoogwaardige materialen. Het geniet van veel natuurlijk licht dankzij de dubbele beglazing, die ook zorgt voor uitstekende isolatie. Het appartement heeft een ruime woonkamer met terras, een moderne keuken, twee slaapkamers, een berging, een toilet en een comfortabele badkamer. Het appartement is zeer energiezuinig, met een E-peil van 65 en een EPC van slechts 41.63 kWh/m² per jaar. De ideale ligging nabij winkels, scholen en openbaar vervoer maakt dit appartement nog aantrekkelijker. Voor meer informatie, neem contact op met makelaar Ulrike Debaes.

* * *

Bruggestraat 44 - 8830 Hooglede - Dit recent appartement met 2 slaapkamers en een staanplaats in hartje Hooglede is op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Over het pand:
Dit moderne appartement, gelegen in het kloppend hart van Hooglede, biedt een bewoonbare oppervlakte van 80 m², perfect ingedeeld en afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen. Gebouwd in 2018, combineert het eigentijds comfort met functionaliteit. De woonruimte geniet van natuurlijke lichtinval dankzij de dubbele beglazing die ook zorgt voor een uitstekende isolatie. De centrale verwarming op gas en een hoogrendementsketel staan garant voor een aangenaam binnenklimaat.
Locatie en Omgeving:
Gelegen op een steenworp afstand van het centrum, geniet dit appartement van een ideale ligging met nabijheid tot winkels, scholen en openbaar vervoer.
Indeling van het appartement:
Het appartement omvat een inkomhal die leidt naar een ruime woonkamer met aansluitend terras, een moderne keuken uitgerust met de nieuwste toestellen, twee sfeervolle slaapkamers, waarvan één met toegang tot een extra terras, een praktische berging, een toilet, en een badkamer uitgerust met alle comfort.
Energiezuinigheid:
Met een E-peil van 65 en een EPC van slechts 41.63 kWh/m² per jaar, bewijst dit appartement zijn energiezuinigheid. Deze gunstige scores worden ondersteund door de aanwezigheid van kwalitatieve isolatie, dubbele beglazing, en een efficiënte centrale verwarming op gas.
Dit appartement is de ideale keuze voor wie op zoek is naar comfortabel en energiezuinig wonen in het centrum van Hooglede. Bent u geïnteresseerd of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact op met uw makelaar Ulrike Debaes via ulrike.debaes@era.be of bel +32497 16 00 82. Tot snel!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 305.000
Kadastraal Inkomen
€ 631
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2018
Grond oppervlakte
266 m2
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
RP7JR3OOP379
EPC Waarde
4163 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
36006-G-2013/0156/EP02069/B465/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€305.000 / ERA Domus
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com