Kaart

Hengelhoefdreef 5

3530 Houthalen-Helchteren Appartement Te Koop
56 m² wonen
2 slaapkamers

Hengelhoefdreef 5 - 3530 Houthalen-Helchteren - Ben je op zoek naar rust en ontspanning of eerder een investering die meteen opbrengt? Op het vakantiedomein "Hengelhoef" in Houthalen vinden we dit gelijkvloerse appartement terug. Deze vakantiewoning ligt aan de rand van het bos aan en is daarmee één van de rustigste gelegen woningen in het domein. Dit vakantiepark is nationaal en internationaal gekend. Ben je een waterrat of een natuurliefhebber? Dan is dit zeker iets voor jullie. Een dagje wandelen, fietsen of zwemmen in het nieuwe openluchtzwembad is hier standaard. Op een mooie lente- of zomerdag heb je een natuurplas met zandstrand ter beschikking. Ideaal voor jong en oud.

Toerisme in het mooie Limburg zit meer dan ooit in de lift.

Het park is beperkt met de wagen toegankelijk en er bestaan verschillende ruime parkings aan de rand van het park. Voor de kinderen zijn er speelplekken. Er is een terrein om te basketballen of te voetballen. Op het grasveld staan kleine goaltjes. Ook staan er vaste tafeltennistafels.

Het openluchtzwembad en kinderbad is gratis toegankelijk voor de gasten en is omheind uit veiligheid voor kleine kinderen.

Het park is verdeeld in wooneenheden die telkens uit meerdere aaneengeschakelde vakantiewoningen bestaan.
Dit appartement ligt op het gelijkvloers en rolstoelvriendelijk. De leefruimte bestaat uit de living een eetkamer. De open keuken is zeer handig opgebouwd. De twee slaapkamers liggen aan de achterkant.
U wordt letterlijk wakker van de vogeltjes in het bos. Pure rust en ontspanning dus! De vakantiewoning beschikt ook nog over twee mooie terrassen aan de voor en achterkant waar je zalig kan genieten van de rust of een BBQ kan organiseren.
Ben je benieuwd naar deze prachtige vakantie woning? Bel dan snel naar 089/20.89.89 voor het boeken van een afspraak ter plaatse.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 85.000
Kadastraal Inkomen
€ 327
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1976
Bewoonbare oppervlakte
56 m2
Referentie
QDGFYC22QLQ8
EPC Waarde
368 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
gebied voor recreatiepark
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstroming gevoelig gebied.
Prijs Geschiedenis
10 Jan 2023
€85.000 / Immo Wereld
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com