Kaart

Lindeplein 1-2-9

3530 Houthalen-Helchteren Appartement
144 m² wonen
2770 m² perceel
2 slaapkamers
€259.000

Dit stijlvolle en moderne appartement in Houthalen-Oost is de perfecte locatie voor de hedendaagse levensstijl. Voortreffelijk gelegen, geniet je van alle gemakken die het dagelijkse leven zo aangenaam maken. Het openbaar vervoer, scholen, winkels en heerlijke restaurants, alles ligt binnen handbereik.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime woonkamer die naadloos overloopt naar een gezellig terras – de perfecte plek om tot rust te komen na een drukke dag. Een open keuken met aangrenzende berging zorgt voor de ideale ruimte om je culinaire talenten te ontplooien, terwijl de badkamer met dubbele wastafel, douche en stijlvol meubilair garant staat voor pure verwennerij. Met twee comfortabele slaapkamers is er bovendien genoeg ruimte voor rust en ontspanning.

Maar dat is nog niet alles. Het appartement is uitgerust met een eigen autostaanplaats en extra bergingen. Dit maakt het de ultieme woonoplossing voor de moderne stadsbewoner.

Het echte hoogtepunt van dit appartement zijn de energie-efficiënte voorzieningen. Dankzij gasverwarming en een indrukwekkend EPC van slechts 90 kWh m²/jaar, biedt dit appartement een comfortabele en energiezuinige woonomgeving. De hoogrendementsbeglazing in PVC-ramen verzekert een optimale isolatie, terwijl de elektrische keuring volledig conform is. De maandelijkse onkosten voor dit alles? Slechts €75!

Het appartement is bovendien zeer goed onderhouden, waardoor het een betrouwbare keuze is voor wie op zoek is naar een duurzame investering. De prachtige gemeenschappelijke tuin is de kers op de taart en biedt je een oase van rust.

Ben je klaar om jezelf te trakteren op een woonervaring vol stijl en comfort, met alle nodige voorzieningen binnen handbereik? Wacht dan niet langer. Neem contact met ons op via het nummer 089/20.90.88 en ontdek zelf wat dit uitzonderlijke appartement te bieden heeft!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Lindeplein 1-2-9 - 3530 Houthalen-Helchteren - Dit eigentijdse appartement biedt een ideale woonomgeving in Houthalen-Oost. Het is perfect gepositioneerd, omringd door alle gemakken van het dagelijks leven, waaronder openbaar vervoer, scholen, winkels en restaurants.

Binnenin word je begroet door een ruime woonkamer die naadloos overgaat naar een gezellig terras, ideaal voor ontspanning na een drukke dag. De open keuken met berging biedt een perfecte ruimte om culinaire hoogstandjes te bereiden. De badkamer beschikt uit een dubbele wastafel, een douche en een elegant meubel.
Met twee comfortabele slaapkamers is er voldoende ruimte voor rust en ontspanning.

Het appartement is voorzien van een privé-autostaanplaats en twee bergingen, waardoor het een volledig geïntegreerde woonoplossing biedt voor de moderne levensstijl.

Maar de echte sterren van dit appartement zijn de voorzieningen. Verwarmd met efficiënte gasverwarming en een indrukwekkend EPC van slechts 90 kWh m²/jaar geniet je van een comfortabel en energiezuinig thuis.
De PVC-ramen met hoogrendementsbeglazing zorgen voor ... optimale isolatie. Alsook is de elektrische keuring conform.

De maandelijkse bijdrage voor de algemene onkosten bedragen slechts €75.

Maar er is meer. Dit appartement wordt gekoesterd en goed onderhouden, waardoor het een betrouwbare keuze is voor wie op zoek is naar een duurzame investering. Plus, de toegevoegde bonus van een gemeenschappelijke tuin biedt een oase van rust.

Klaar om jezelf te trakteren op een stijlvolle woonervaring met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik? Dit appartement biedt precies dat! Mis deze kans niet om jouw ideale thuis te vinden.

Wil je graag komen kijken? Aarzel niet en neem contact met ons op via het nummer 089/20.90.88
Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 259.000
Kadastraal Inkomen
€ 743
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2004
Grond oppervlakte
2770 m2
Bewoonbare oppervlakte
144 m2
Referentie
MA8RD6LZ1V6N
Makelaar Code
2923
EPC Waarde
94 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240122-0001997288-res-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€259.000 / Sensimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com