Kaart

3530 Houthalen-Helchteren Appartement Te Koop
136 m² wonen
991 m² perceel
3 slaapkamers

Gelegen op een strategische locatie op de verbindingsweg tussen Genk en Houthalen, treft u dit ruime appartement aan. Op slechts vijf minuten van de autosnelweg en met tal van faciliteiten direct binnen handbereik, zoals een school en winkels, geniet u hier van optimaal wooncomfort.

Dit goed onderhouden appartement verwelkomt u met een inkomhal, die u vervolgens leidt naar een royaal bemeten dressing, compleet met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Vanuit hier betreedt u de open leefruimte, subtiel onderbroken door een sfeervolle, onderhoudsvriendelijke tegelvloer.

Een groot zuidgericht terras strekt zich uit bij de woonkamer, waardoor er volop natuurlijk licht naar binnen stroomt. De volledig uitgeruste, praktisch ingerichte keuken vervolledigt de leefruimte. Twee royaal bemeten slaapkamers en een badkamer voorzien van dubbele wastafel, toilet en douchecabine maken het woonplaatje compleet.

Wat betreft parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken. Een garagebox en autostaanplaats zijn te koop voor een meerprijs van €20.000.

Enkele notities om in gedachten te houden: Het appartement is momenteel verhuurd, heeft een gunstige EPC-score dankzij zonnepanelen, biedt mogelijkheden tot het creëren van een derde slaapkamer en heeft ruim bemeten kamers.

Met zijn strategische ligging en ruime indeling is dit appartement een unieke kans voor wie op zoek is naar comfortabele, maar toch centraal gelegen woonruimte.

* * *

Knap appartement met ruim terras op het zuiden!

Ligging: Voor een goede bereikbaarheid is de ligging top! Gelegen op de verbindingsweg tussen Genk en Houthalen en op 5 minuten afstand van de autosnelweg.

Indeling: Inkomhal, open leefruimte, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, terras, garagebox en autostaanplaats vooraan.

Beschrijving: Dit knap en lichtrijk appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van dit goed onderhouden gebouw. Deze zeer aangename en rustige residentie van 1985 telt 4 eenheden, met enkel dit appartement op de bovenste verdieping. De woonkamer is erg ruim en geeft toegang tot het zonnig terras. De volledig afgewerkte keuken is praktisch en verzorgd met alle toestellen aanwezig. De drie slaapkamers zijn ruim en in te richten naar eigen wens. De master bedroom heeft een ensuite badkamer met douche. Momenteel is één van de slaapkamers ingericht als dressing en wasplaats.

Ondanks de leeftijd heeft het appartement een mooie EPC-score. Dit komt mede door de privatieve zonnepanelen die er liggen. Voor deze panelen zijn er nog certificaten tot 2031 beschikbaar.
Kortom, een perfect appartement voor een gezin vanwege de rust en de ruimte.

Als laatste is er een parking vooraan het gebouw en een garagebox achteraan (€20.000).

Extra's:
- Verhuurd met goed rendement
- Zonnepanelen (certificaten tot 2031)
- Aankoop garagebox & staanplaats

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 265.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1985
Grond oppervlakte
991 m2
Bewoonbare oppervlakte
136 m2
Referentie
6LUWZXXA9S3-
Makelaar Code
136505
EPC Waarde
231 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
07 Apr 2024
€265.000 / Heylen Vastgoed
24 Mar 2024
€290.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com