Kaart

Lindeplein 1-2-9

3530 Houthalen-Helchteren Appartement Te Koop
144 m² wonen
2770 m² perceel
2 slaapkamers

Dit moderne appartement in Houthalen-Oost is een ideale woonplek met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik, zoals openbaar vervoer, scholen, winkels en eetgelegenheden. Het beschikt over een ruime woonkamer die vloeiend overloopt naar een comfortabel terras, perfect om te ontspannen na een drukke dag. De open keuken met bijkeuken is de perfecte plek om culinaire meesterwerken te creëren. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, douche en stijlvol meubilair. Daarnaast zijn er twee comfortabele slaapkamers voor rust en ontspanning.

Het appartement heeft een eigen parkeerplaats en twee bergingen, waardoor het volledig voldoet aan de behoeften van de moderne levensstijl. Het wordt verwarmd met efficiënte gasverwarming en heeft een indrukwekkend energieprestatiecertificaat van slechts 90 kWh m²/jaar, wat zorgt voor een comfortabel en energiezuinig huis. De hoogrendementsbeglazing van de PVC-ramen zorgt voor optimale isolatie en de elektrische installatie is conform gekeurd.

De maandelijkse kosten voor algemene onkosten bedragen slechts €75. Bovendien wordt dit appartement goed onderhouden, wat het een betrouwbare keuze maakt voor wie op zoek is naar een duurzame investering. De gemeenschappelijke tuin biedt een oase van rust.

Mis deze kans niet om je ideale huis te vinden. Neem contact met ons op via het nummer 089/20.90.88 voor een bezichtiging.

* * *

Lindeplein 1-2-9 - 3530 Houthalen-Helchteren - Dit eigentijdse appartement biedt een ideale woonomgeving in Houthalen-Oost. Het is perfect gepositioneerd, omringd door alle gemakken van het dagelijks leven, waaronder openbaar vervoer, scholen, winkels en restaurants.

Binnenin word je begroet door een ruime woonkamer die naadloos overgaat naar een gezellig terras, ideaal voor ontspanning na een drukke dag. De open keuken met berging biedt een perfecte ruimte om culinaire hoogstandjes te bereiden. De badkamer beschikt uit een dubbele wastafel, een douche en een elegant meubel.
Met twee comfortabele slaapkamers is er voldoende ruimte voor rust en ontspanning.

Het appartement is voorzien van een privé-autostaanplaats en twee bergingen, waardoor het een volledig geïntegreerde woonoplossing biedt voor de moderne levensstijl.

Maar de echte sterren van dit appartement zijn de voorzieningen. Verwarmd met efficiënte gasverwarming en een indrukwekkend EPC van slechts 90 kWh m²/jaar geniet je van een comfortabel en energiezuinig thuis.
De PVC-ramen met hoogrendementsbeglazing zorgen voor ... optimale isolatie. Alsook is de elektrische keuring conform.

De maandelijkse bijdrage voor de algemene onkosten bedragen slechts €75.

Maar er is meer. Dit appartement wordt gekoesterd en goed onderhouden, waardoor het een betrouwbare keuze is voor wie op zoek is naar een duurzame investering. Plus, de toegevoegde bonus van een gemeenschappelijke tuin biedt een oase van rust.

Klaar om jezelf te trakteren op een stijlvolle woonervaring met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik? Dit appartement biedt precies dat! Mis deze kans niet om jouw ideale thuis te vinden.

Wil je graag komen kijken? Aarzel niet en neem contact met ons op via het nummer 089/20.90.88
Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 259.000
Kadastraal Inkomen
€ 743
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2004
Grond oppervlakte
2770 m2
Bewoonbare oppervlakte
144 m2
Referentie
QBIG5ZBCJUJU
Makelaar Code
2945
EPC Waarde
94 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240122-0001997288-res-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€259.000 / Sensimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com