Home Appartement 3040 Huldenberg
Gemeenteplein 15
Kaart

Gemeenteplein 15

3040 Huldenberg Appartement
66 m² wonen
861 m² perceel
€299.000

Welkom bij Residentie Nexum, een luxueus woonproject in het hart van Huldenberg. Het project bestaat uit 18 kwalitatief hoogwaardige appartementen, elk ontworpen met een E-peil dat lager is dan 30 voor maximale energie-efficiëntie. Bovendien profiteert elk appartement van individuele zonnepanelen.

Dit specifieke appartement biedt één slaapkamer en een terras, perfect voor mensen die houden van het buitenleven. De afwerking is van de hoogste kwaliteit en voldoet volledig aan de hedendaagse normen. Voor meer details over dit appartement of om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen via immpuls@era.be of bel ons op 02 688 06 68.

Residentie Nexum bevindt zich op een ideale locatie in het centrum van Huldenberg. Alle essentiële voorzieningen zoals dokters, apotheken, winkels, scholen en restaurants liggen op loopafstand van het gebouw. Dit maakt het leven in Residentie Nexum niet alleen comfortabel, maar ook super handig!

Heeft u nog steeds vragen of wilt u meer weten over de andere beschikbare appartementen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag om van Residentie Nexum uw nieuwe thuis te maken!

Bovendien kunt u voor extra gemak een parkeerplaats aankopen. Let op: de verkoop gebeurt onder BTW-stelsel. Grijp deze unieke kans om een duurzaam en kwalitatief appartement te bezitten in het bruisende Huldenberg!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Gemeenteplein 15 - 3040 Huldenberg - In dit luxueuze project bieden wij 18 appartementen aan, elk voorzien van individuele zonnepanelen en met een E-peil lager dan 30,

Appartement A2.2: Dit appartement heeft 1 slaapkamer en een terras en is voorzien van hoogwaardige afwerking en volledig conform hedendaagse normen. Alle informatie kan u verkrijgen via afspraak bij ons op kantoor.

Ideaal gelegen in het centrum van Huldenberg: op wandelafstand van dokters, apotheken, winkels, scholen en restaurants. Grijp deze unieke kans om kwalitatief te wonen in het bruisende Huldenberg!

Meer informatie over dit appartement, of de andere nog beschikbare appartementen? Neem contact op en maak van Residentie Nexum jouw nieuwe thuis!

02 688 06 68 - immpuls@era.be

Mogelijkheid tot aankoop parkeerplaats.
Verkoop onder BTW-stelsel

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Grond oppervlakte
861 m2
Bewoonbare oppervlakte
66 m2
Referentie
J-VQPV4G3J3P
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
05 Feb 2024
€299.000 / ERA Immpuls
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com