Kaart

2235 Hulshout Appartement
97 m² wonen
2 slaapkamers
€295.000

Ontdek dit verzorgde en recent gebouwde gelijkvloerse appartement in Hulshout. Met twee slaapkamers, een dubbele garage en een gezellige tuin, is dit appartement ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar eenvoudig onderhoud en comfort. Een extra bonus is de uitstekende locatie nabij het centrum van Hulshout, waardoor winkels, scholen en openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken zijn.

Bij binnenkomst in het gebouw via de gemeenschappelijke hal, geeft de inkomhal van het appartement toegang tot twee ruime slaapkamers met rolluiken, een gastentoilet, en een volledig uitgeruste badkamer. Daarna kun je door naar de lichte leefruimte met zithoek, eethoek en open keuken, die uitgerust is met alle benodigde apparatuur. Hier bevindt zich ook de handige bergruimte met wasmachineaansluiting.

Vanuit de keuken krijgen we, dankzij het grote schuifraam, direct toegang tot het zuid gerichte terras. De privé tuin is zeer uitnodigend en leidt ons naar de dubbele garage met automatische sectionaal poort.

Enkele bijzonderheden aan dit appartement zijn de grote glaspartijen die de kamers vullen met natuurlijk licht, de directe bewoonbaarheid zonder bijkomende werkzaamheden, het feit dat het deel uitmaakt van een kleinschalig gebouw met lage gemeenschappelijke kosten, en de ruimschoots aanwezige parkeergelegenheid.

Voor ontspanning kun je dus terecht in de omliggende omgeving, met tal van wandel- en fietsroutes. Sportievelingen kunnen terecht op de nabijgelegen fietsostrade Herentals-Aarschot. Bovendien is dit appartement ook een ideale investeringsmogelijkheid met een aantrekkelijk rendement.

Neem gerust contact met ons op voor meer vrijblijvende informatie.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Verzorgd gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, dubbele garage en gezellige tuin op uitstekende locatie nabij centrum Hulshout.

Dit recent appartement met oppervlakte van 93 m², geniet een centrale locatie net buiten het centrum van Hulshout wat ervoor zorgt dat alle winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik zijn. Tevens vlotte verbinding met alle invalswegen.

We betreden het gebouw via de gezamenlijke inkomhal dewelke ons toegang verleent tot het appartement. De inkomhal voorzien van vestiairekast geeft ons verder toegang tot 2 ruime slaapkamers met rolluiken, gastentoilet en ingerichte badkamer. Via de nachthal komen we tot aangename, lichtrijke leefruimte met zithoek, eetplaats en open keuken voorzien van alle toestellen. Aansluitend is er de aanwezigheid van een ruime, geriefelijke berging met aansluiting wasmachine.

Het grote schuifraam in de keuken biedt een rechtstreekse toegang tot het zuid georiënteerde terras. De gezellige, privatieve tuin brengt ons tot de riante dubbele garage met elektrisch sectionale poort.

Bijzonderheden: grote glaspartijen, instapklaar, kleinschalig gebouw -> lage gezamenlijke kosten, voldoende parkeergelegenheid, …

In de directe omgeving zorgen tal van fiets en wandelroutes voor de nodige ontspanning. De fietsostrade Herentals-Aarschot is vlot bereikbaar voor sportievelingen.

Tevens ideaal als opbrengsteigendom met gunstig rendement!

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2009
Bewoonbare oppervlakte
97 m2
Referentie
RHPJ3KN2GQGL
Makelaar Code
2776
EPC Waarde
115 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240311-0003172824-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€295.000 / Vebo Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com