Home Te Koop Appartement 8900 Ieper
Basculestraat 38-3-3
Kaart

Basculestraat 38-3-3

8900 Ieper Appartement Te Koop
141 m² wonen
237 m² perceel
2 slaapkamers

Ontdek de luxe en het comfort van dit exclusieve penthouse van 141 vierkante meter in het hartje van het historische Ieper. Gelegen op de bovenste verdieping van het moderne nieuwbouwcomplex "INFINITY", dit pareltje biedt een adembenemend uitzicht op de stad.

Betreedt dit penthouse via uw privélift, die u rechtstreeks naar de ingang van uw appartement brengt. U wordt verwelkomd door een ruime hal die u naar de lichte en luchtige woonkamer leidt. Grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en bieden een spectaculair panorama op het ruime terras van 95 vierkante meter.

Dit terras, dat zich uitstrekt over de hele lengte van het appartement, is de perfecte plek om te zonnen, vrienden te ontvangen voor een diner, of gewoon in alle rust te genieten van het magnifieke uitzicht.

Het penthouse biedt verder nog twee royale slaapkamers, elk voorzien van een eigen, modern en luxueus ingerichte badkamer. De slaapkamers hebben grote ramen waardoor u ook hier van een onvergetelijk uitzicht op de tuinen en de stad kunt genieten.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een van de meest gewilde locaties van Ieper. Dit penthouse biedt alles wat u nodig heeft voor een leven vol luxe en gemak. Bijkomend kan er een garage of standplaats aangekocht worden.

Bezoek deze link voor een virtuele rondleiding: https://youtu.be/KutFqCYqkxU

* * *

Basculestraat 38-3-3 - 8900 Ieper - LUXE PENTHOUSE (141M²) MET PRIVATE LIFT, 2 SLPKS EN RUIM TERRAS (95M²) Dit prachtige penthouse in het hart van Ieper biedt een luxueuze en comfortabele leefruimte met een adembenemend uitzicht op de historische stad. Gelegen op de bovenste verdieping van het nieuwbouwcomplex "INFINITY", is dit appartement voorzien van alle gemakken en luxe die men zich kan wensen.

ONTDEK HET PENTHOUSE VIA: https://youtu.be/KutFqCYqkxU

Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd door een ruime hal met toegang tot de lift die direct naar het penthouse leidt. De private lift brengt u naar de privé-ingang van het appartement, waardoor u direct binnenkomt in de lichte en luchtige woonkamer. De woonkamer is voorzien van grote ramen die uitkijken op het terras, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt en een prachtig uitzicht op de omgeving.

Het terras strekt zich uit over de gehele lengte van het appartement en biedt voldoende ruimte om te genieten van de zon en het uitzicht. Het terras is perfect voor het organiseren van diners en feestjes in de buitenlucht, of gewoon om te ontspannen en te genieten van de rust en stilte.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van grote ramen en bieden uitzicht op de omliggende tuinen en de stad. De badkamers zijn modern en luxueus ingericht, met hoogwaardige afwerkingen en voorzieningen.

Kortom, dit penthouse appartement is een unieke kans om te wonen in een van de meest gewilde locaties in Ieper, en biedt een perfecte combinatie van luxe, comfort en gemak.

Extra: mogelijkheid om een garage of standplaats aan te kopen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 594.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
237 m2
Bewoonbare oppervlakte
141 m2
Referentie
20-1IBHP1MKU
Makelaar Code
6755417
EPC Certificaat
EPB IN OPMAAK
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€594.000 / Partners in Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com