Home Appartement 8900 Ieper
Rijselseweg 7-A-1B
Kaart

Rijselseweg 7-A-1B

8900 Ieper Appartement
93 m² perceel
2 slaapkamers
€449.000

Dit charmante appartement, afgewerkt met duurzame materialen, biedt een unieke mix van rust en centrale ligging. Met een prachtig uitzicht op het natuurgebied De Verdronken Weide en een gunstige locatie aan de stadsrand van Ieper, vindt u hier zowel sereniteit als gemak dicht bij huis. Bovendien bevindt het winkelcentrum zich op slechts een korte wandelafstand.

Betreed dit appartement via een uitnodigende inkomhal waar voldoende ruimte is voorzien voor uw vestiaire. Van hieruit leidt een pad naar de lichtrijke leefruimte. Deze ruimte is uitgerust met grote ramen die een adembenemend en rustgevend uitzicht bieden op de privétuin en het omringende natuurgebied. Het hart van de leefruimte wordt gevormd door een open, volledig ingerichte keuken, naast een handige bergruimte.

Terug in de inkomhal heeft u toegang tot het aparte toilet en de twee comfortabele slaapkamers. Verder vindt u er een moderne badkamer met een inloopdouche en een dubbel lavabomeubel.

Buiten wacht een groot zonnig terras, dat gedeeltelijk overdekt is, op u. Hier kunt u tot rust komen of genieten van gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie.

Tot slot zijn er in de kelder nog extra voorzieningen zoals een private garage met automatische poort, extra bergruimte en een gemeenschappelijke fietsen- en vuilnisberging. Dit appartement biedt u alle comfort en gemakken die u nodig heeft voor een eigentijds stadsleven in harmonie met de natuur.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rijselseweg 7-A-1B - 8900 Ieper - Dit appartement afgewerkt met duurzame materialen is gelegen in een oase van rust met prachtig zicht over het natuurgebied De Verdronken Weide en geniet doch van een uiterst centrale ligging aan de stadsrand van Ieper en op wandelafstand van het winkelcentrum.

De indeling van het appartement is als volgt: Via de inkomhal met plaats voor vestiaire komen we terecht in de lichtrijke leefruimte voorzien van grote raampartijen die een prachtig rustgevend zicht bieden over de private tuin en het natuurgebied. De leefruimte is voorzien van een open volledig ingerichte keuken met daarnaast aansluitende bergruimte. Terug in de inkomhal hebben we toegang tot het apart toilet, de twee slaapkamers en de badkamer met inloopdouche en dubbel lavabomeubel.

Buiten vinden we een groot zonnig en deels overdekt terras terug.
Als laatste beschikt dit appartement in de kelderverdieping nog over een private garage met automatische poort, een private bergruimte, een gemeenschappelijke fietsenberging en vuilnisberging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Kadastraal Inkomen
€ 760
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Grond oppervlakte
93 m2
Referentie
HDJ5ZD5MKDTA
Makelaar Code
TK/23/33a
EPC Waarde
90 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€449.000 / Vastgoed Vancayzeele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com