Home Te Koop Appartement 8900 Ieper
Westkaai 34A-bus-4C
Kaart

Westkaai 34A-bus-4C

8900 Ieper Appartement Te Koop
88 m² wonen
2 slaapkamers

Ben je op zoek naar je droomwoning? Bezoek dan dit prachtige appartement te koop aan de Westkaai in Ieper. Je bent welkom voor een bezichtiging van maandag 22 april tot en met zondag 28 april, op afspraak. Mocht je niet in staat zijn om tijdens deze dagen een bezoek te brengen, neem dan gerust contact met ons op voor een andere afspraak.

Dit recent gebouwde appartement stamt uit 2016 en heeft een adembenemend open uitzicht over de vaart. Het is ideaal gelegen op loopafstand van het centrum en bevindt zich op de vierde verdieping. Je kunt genieten van 88m² leefruimte, aangevuld met een gezellig terras.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime, lichte woonkamer met een open, volledig ingerichte keuken die voorzien is van alle gemakken zoals een vaatwasser, oven, vitro-keramische kookplaat, koelkast en spoelbak. Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en aansluitingen voor wasmachine en droger, en een berging.

Het terras, met uitzicht op de vaart, vormt de perfecte plek om te genieten van een rustig moment. Er is ook een privékelderberging op de begane grond inbegrepen in de verkoopprijs.

Dit appartement heeft tal van voordelen: het is een recent gebouw, rustig gelegen met een open zicht, op wandelafstand van het centrum, heeft een gunstige EPC-score en de elektriciteit is conform de regels. Ten slotte kan dit appartement ook als investeringspand dienen vanwege zijn aantrekkelijke locatie en eigenschappen.

* * *

Westkaai 34A-bus-4C - 8900 Ieper - Kom deze eigendom bezichtigen van maandag 22 april tot en met zondag 28 april op afspraak en ontdek misschien wel je droomwoning! Maak een afspraak voor je bezoek. Kan je niet komen naar de kijkdag(en)? Contacteer ons gerust om een ander moment af te spreken.

Appartement te koop met twee kamers aan de Westkaai te Ieper. Dit recent appartement met bouwjaar 2016 heeft een mooi open zicht over de vaart en is vervolgens gelegen op wandelafstand van het centrum. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en heeft een oppervlakte van 88m² + terras.

INDELING
Vierde verdieping:
- inkom (5,5 m²) met apart toilet
- ruime lichtrijke woonkamer met open ingerichte keuken (38 m²) voorzien van een vaatwas, oven, vitro-keramische kookplaat, frigo en spoelbak
- 2 slaapkamers (11,5 m² + 8,5 m²)
- badkamer ingericht met een inloopdouche, dubbele lavabo en aansluiting voor wasmachine en droogkast (7 m²)
- berging (3,5 m²)
- aangenaam terras (6,5 m²) met zicht op de vaart.

Gelijkvloers:
- private kelderberging (3 m²)

Troeven van dit appartement
- recent gebouw
- rustig gelegen met open zicht
- gelegen op wandelafstand van het centrum
- gunstig EPC
- elektriciteit conform
- kelderberging inclusief de verkoopprijs
- geschikt als opbrengsteigendom.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Kadastraal Inkomen
€ 718
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Bewoonbare oppervlakte
88 m2
Referentie
T6LUH1GPHB52
Makelaar Code
183419
EPC Waarde
6010623 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€285.000 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com